marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler are o noua iubita ? In ce ipostaze a fost surprins actorul, alaturi de o femeie misterioasa

Gerard Butler continua sa fie unul dintre cuceritorii de la Hollywood. Dupa despartirea de fotomodelul roman Madalina Ghenea, actorul de 44 de ani a tot fost vazut in compania a mai multe domnisoare. Recent, Butler a fost surprins in Malibu, in vacanta, alaturi de o bruneta misterioasa.

Gerard Butler are o noua iubita ? In ce ipostaze a fost surprins actorul, alaturi de o femeie misterioasa

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIE FOTO


Gerard Butler era considerat acumn 10 ani un sex-simbol, admirat pentru corpul sau impecabil, pe care si l-a aratat in filmul 300. Intre timp, starul a renuntat sa isi pastreze acel abdomen plin de muschi, insa doamnele inca il prefera.


Starul a fost surprins la plaja, in Malibu, alaturi de o domnisoara superba, despre care presa tabloida scrie ca ar avea o relatie de 3 luni. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre, in timp ce se bucurau de  soare si ocean.

 

 


La finalul acestei toamne, Butler incepe filmarile la continuarea filmului Olympus Has Fallen. In London Has Fallen, cele trei personaje centrale, agentul secret interpretat de Gerard Butler, Presedintele SUA, interpretat de Aaron Eckhart si purtatorul de cuvant Morgan Freeman vor participa la funeraliile primului ministru, insa ceremonia este intrerurpta si iadul se dezlantuie inca o data.


Filmarile ar trebui sa inceapa in luna octombrie a acestui an. Acesta ar fi primul film cu buget mare pentru regizorul Frederik Bond, care s-a ocupat mai mult de videoclipuri si a debutat cu Charlie Countryman, in care jucau Mads Mikkelsen si Shia LaBefouf, iar filmarile au avut loc in Romania.


Olympus Has Fallen s-a lansat in primavara anului 2013 si a avut incasari totale de 161 de milioane de dolari.

 

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies