marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler vrea sa revina in continuarea de la 300: Eroii de la Termopile. Care sunt conditiile sale

La 4 ani de la celebrul 300, producatorii de la Warner Bros au decis sa faca  o continuare a povestii regizata de Noam Murro. Sequelul se va numi 300: Battle of Artemisia, desi prima optiune pentru titlu a fost  "Xerxes".

Gerard Butler vrea sa revina in continuarea de la 300: Eroii de la Termopile. Care sunt conditiile sale

Asa cum era de asteptat, toata lumea se intreaba daca Gerad Butler, starul din primul film 300, va mai avea un rol. Zilele trecute, producatorul Berrie Goldman a dat de inteles ca vor exista mici roluri pentru Gerard Butler si Lena Headey (sotia lui Leonidas)

Intr-un interviu acordat postului MTV, Gerad Butler a comentat posibilitatea intoarcerii in rolul Regelui Leonidas: "Sincer, nu stiu despre ce e vorba sau ce se intampla. Inainte de a spune orice, trebuie sa vad un scenariu si sa discut cu oamenii implicati mai multe detalii. Mi-ar placea sa ma implic din nou intr-un astfel de proiect, dar trebuie sa fie ceva cu totul special. 300 a fost o experienta unica pentru mine si este un film puternic, asa ca nu vad sensul unei continuari decat daca este ceva specataculos si inteligent facut."


300: Battle of Artemisia va spune povestea lui Xerxes si a ascensiunii lui spre putere dupa moartea tatalui sau Darius in urma bataliei de la Marathon. Darius isi sfatuieste fiul sa nu-i atace pe greci pentru ca acestia nu pot fi pedepsiti decat de un zeu. In incercarea sa de a se razbuna, Xerxes cauta sa se transforme intr-un zeu.


Filmul va avea un scenariu scris de Zack Snyder, regizorul primului film 300.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies