marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gerard Butler de la fizicul impresionant din 300, la cea mai slaba ipostaza a sa. Rolul pentru care s-a schimbat

Scotianul de 41 de ani care acum 5 ani face senzatie in rolul lui Leonidas din blockbusterul 300 a slabit enorm pentru noul sau rol.

Gerard Butler de la fizicul impresionant din 300, la cea mai slaba ipostaza a sa. Rolul pentru care s-a schimbat

Gerard Butler a uimit pe toata lumea saptamana trecuta in Beverly Hills. Actorul cunoscut pentru fizicul sau impresionant ( e drept cateva din pachetele de muschi din 300 erau CGI) a dat jos destul de multe kilograme si s-a vopsit blond pentru rolul unui surfer din drama Mavericks regizata de Curtis Hanson si pentru care va incepe filmarile in octombrie in acest an. Bazat pe o poveste reala filmul spune viata surferului Jay Moriarity mort la 23 de ani iar Butler joaca rolul mentorului sau.


Butler a inceput sa-i ingrijjoreze pe fani dupa ce in 2010 s-a ingrasat vizibil. O serie de roluri care nu prea l-au solicitat l-au facut sa-si iasa din ritm.

"Obisnuiam sa mananc burgeri si cartofi prajiti, acum incerc sa consum pui si multe legume" a dezvaluit actorul incantat de unul din noile sale filme - Machine Gun Preacher: "Sam( personajul sau) este un tip complex, povestea sa este foarte moderna, a trecut de la traficant de droguri, la om de afaceri, misionar si soldat" a povestit Butler.

 

 
 

Actorul s-a chinuit mult cu lectiile de surf pentru Mavericks si a recunoscut ca s-a cam infometat pentru a reveni la forma de acum cativa ani. O serie de filme ce nu l-au solicitat prea mult i-au adus cateva kg in plus. Criticat pentru comediile romantice din ultima perioada ca The Bounty Hunter si The Ugly Trut,  Butler pare ca poate sa-si revina.

Hollywood Reporter a anuntat ieri ca Butler a fost ales pentru rolul unui agent FBI in thrilerul politist The Bricklayer bazat pe best sellerul unui fost agent - Noah Boyd. Butler va fi implicat si ca producator al peliculei alaturi de Millenium Films.

Gerard Butler in filmul Coriolanus

Actorul va ajunge in aceasta toamna la Festivalul de Film de la Toronto cu alte doua pelicule Coriolanus adaptarea dupa piesa lui William Shakespeare si Machine Gun Preacher - povestea emotionanta a lui Sam Childers un fost traficant de droguri care il descopera pe Dumnezeu si porneste in ajutorul unor copii sudanezi fortati sa devina soldati.

Gerard Butler in iunie in vancanta

Sursa foto: Getty/ Splash




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies