marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gestul emotionant pe care Vin Diesel l-a facut pentru prietenul sau, Paul Walker. Cum l-a omagiat starul din Fast and Furious pe cel care l-a numit "fratele meu"

Moartea lui Paul Walker i-a afectat foarte mult pe colegii si prietenii din franciza Fast and Furious, Vin Diesel fiind cel care pare sa treaca cel mai greu peste aceasta pierdere.

Gestul emotionant pe care Vin Diesel l-a facut pentru prietenul sau, Paul Walker. Cum l-a omagiat starul din Fast and Furious pe cel care l-a numit fratele meu

La mai bine de o luna dupa accidentul in care Paul Walker si-a pierdut viata, Vin Diesel a postat pe conturile de socializare un clip de aproape 20 de minute in care este prezentat un colaj cu momente in care apar cei doi la numeroase evenimente, dar si in afara camerelor de filmat.

 

Video-ul nu face altceva decat sa demonstreze cat de buni prieteni au fost cei doi si cat de tare sufera Vin Diesel dupa moartea lui Paul Walker, cuvintele Miss You... (Imi lipsesti) de la finalul clipului fiind inca o dovada a acestui fapt.



 

"Ati fost alaturi de mine, mai ales in ultimele luni. Asa ca vreau sa va arat ceva personal la care am lucrat la inceputul acestui an, in onoarea fratelui meu Pablo... Paul", a fost mesajul postat de Vin Diesel pe contul personal de Facebook. 

 

In mai putin de sase ore, postarea lui Vin Diesel a primit peste 600 de mii de like-uri, iar peste 15.000 de fani au apreciat gestul actorului prin comentarii. "Esti o legenda, un suflet incredibil!", "Se vede ca ati avut o relatie speciala", "Esti incredibil", sunt doar cateva dintre mesajele primite de vedeta din Fast and Furious.

 

"Cand am auzit vestea, am zburat imediat in California si am mers direct la mama lui. M-am gandit ca au nevoie de mine, dar mi-am dat seama cand am ajuns acolo ca eu am nevoie de familia lui. Mama lui m-a imbratisat si mi-a spui ca-i pare rau. I-am zis ca ea este cea care si-a pierdut fiul. Mi-a raspuns ca da, asa este, dar eu mi-am pierdut jumatatea", a marturisit Vin Diesel intr-un post emotionant.



 

Paul Walker si un prieten de-al sau, Roger Rodas, au murit in urma exploziei automobilului in care se aflau, in Santa Clarita, pe 30 noiembrie, iar moartea lor a fost, potrivit medicilor legisti, rezultatul unui accident.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies