marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Wan si oficialii de la Universal au luat o decizie cu privire la soarta personajului interpretat de Paul Walker in Fast & Furious 7. Ce se va intampla Brian O'Connor

Putin dupa o luna de la moartea tragica a lui Paul Walker, producatorii fimului Fast & Furious 7 au luat o decizie cu privire la soarta personajului Brian O'Connor.

James Wan si oficialii de la Universal au luat o decizie cu privire la soarta personajului interpretat de Paul Walker in Fast Furious 7. Ce se va intampla Brian O Connor

Regizorul James Wan, scenograful Chris Morrgan si reprezentantii studioului Universal au ajuns la o intelegere si au hotarat ca legendarul personaj interpretat de Paul Walker va avea parte de o retragere in cea de-a saptea parte a francizei.

 

"Planul este sa retraga personajul intr-o maniera in care producatorii spera sa-i satisfaca pe fanii francizei. Se vor folosi de filmarile existente cu Walker", au scris cei de la Hollywood Reporter.


 

In saptamanile care au urmat tragediei, James Wan, Chris Morgan si Jeffrey Kirschenbaum, directorul executiv de la Universal au analizat secventele filmate deja cu Paul Walker si au realizat un plan pentru adaptarea scenariul, astfel incat Paul Walker sa aiba parte de o retragere frumoasa, iar intreaga poveste sa aiba continuitatea potrivita.

 

"Aceste schimbari necesita cateva secvente in plus care vor fi scrise si filmate in cele opt luni cu care a fost amanata lansarea oficiala", au mentionat cei de la Hollywood Reporter.

 

 

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker,  ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian O'Conner in ultimele secvente din Fast and Furious 7. Cody Walker, care este cascador, ar putea continua filmarile la pelicula in locul fratelui sau, ca un omagiu adus actorului


 

Paul Walker si un prieten de-al sau, Roger Rodas, au murit in urma exploziei automobilului in care se aflau, in Santa Clarita, pe 30 noiembrie, iar moartea lor a fost, potrivit medicilor legisti, rezultatul unui accident.


Pentru a-i aduce un ultim omagiu colegului si prietenului lor, echipa seriei Fast & Furious a realizat un video emotionant in care prezinta cele mai importantate si frumoase imagini si secvente in care a jucat Paul Walker.

 

"Nu mori daca continui sa traiesti in inimile celor care te iubesc - Thomas Campbell.

 

Pablo, imi doresc sa poti vedea lumea acum, sa vezi ce impact a avut intreaga ta viata asupra ei, asupra noastra, asupra mea..
 

Te voi iubi intotdeauna, am fost frati pe ecran si in afara lui" a fost mesajul lui Vin Diesel la cateva zile dupa disparitia tragica a prietenului sau.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies