marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gestul impresionant al lui Christian Bale: actorul i-a vizitat la spital pe supravietuitorii tragediei din Colorado

Christian Bale s-a dus sa viziteze victimele tragediei din Aurora, Colorado. Actorul a venit la cateva zile de la incidentul care a avut loc la o vizionare a filmului The Dark Knight Rises, unde si-au pierdut viata 12 persoane si alte 58 au fost ranite.

Gestul impresionant al lui Christian Bale: actorul i-a vizitat la spital pe supravietuitorii tragediei din Colorado

Batman a venit in oras. Christian Bale si-a impresionat fanii cu un gest de solidaritate. Actorulul a mers in Colorado ca sa fie alaturi de victimele incidentului care au avut loc saptamana trecuta.
 

 

Gestul i-a impresionat pana la lacrimi atat pe fani, cat si pe cei care au fost raniti in timpul atacului. Cei de la Warner Bros au anuntat ca actorul s-a dus din proprie initiativa: "Domnul Bale s-a dus acolo pe cont propriu si nu ca reprezentant al studioului Warner Bros. S-a dus singur" au spus cei de la Warner Bros intr-un comunicat oficial.

 

Saptamana trecuta, Christian Bale, care l-a jucat pe Batman in toate cele trei filme ale seriei The Dark Knight creata de Christopher Nolan, a oferit o declaratie de presa in care isi exprima durerea si groaza pe care le-a simtit cand a auzit de incident:

 

 

"Nu am cuvinte sa explic groaza pe care o simt. Nu-mi pot imagina durerea si suferinta victimelor si celor dragi lor, insa sunt alaturi de ei" a declarat Bale intr-un comunicat de presa.


Bale a stat de vorba cu o parte din cei care au fost in cinematograf in momentul atacului si o parte din ei au postat poze cu actorul pe conturile personale de socializare. Bale a stat de vorba cu medicii de la  Aurora Medical Center, care s-au ocupat de raniti.
 

Bill Voloch, presedintele spitalului, a declarat pentru  presa ca actorul de 38 de ani a stat in jur de 2 ore si jumatate cu cei din spital si ca pacientii erau fericiti ca acesta a venit sa ii viziteze.


"Pacientii erau extrem de entuziasmati sa-l vada pe Bale langa ei, mai ales dupa acele momente cumplite prin care au trecut.  Sunt fani inraiti ai filmului si visau mereu sa-l vada pe Batman, asa ca vizita lui Christian Bale i-a ajutat mult din punct de vedere psihic. " Acesta a mai spus ca Bale a insistat ca presa sa nu fie anuntata despre vizita la spital, pentru a petrece in liniste timpul alaturi de raniti, conform denverpost.com

 

 

 

Christian Bale a venit insotit de sotia sa Sibi Blazic si au fost impreuna la locul unde s-au depus flori in memoria celor care au murit in urma atacului care a avut loc intr-un cinematograf din Aurora.


Producatorii de la Warner Bros au anuntat ca intentioneaza sa faca o donatie familiilor victimelor din Colorado. Suma nu a fost anuntata oficial, insa surse din cadrul studioului spun ca suma este substaniala, informeaza Digital Spy.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies