marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tragedie la premiera din SUA a filmului The Dark Knight Rises: 12 persoane au fost impuscate mortal intr-un incident armat

Lansarea filmului The Dark Knight Rises care a avut loc in Colorado aseara a fost umbrita de o tragedie infioratoare, dupa ce un om a deschis focul si a ranit cel putin 38 de persoane. Cei de la The Sun scriu ca 12 persoane au fost impuscate mortal, insa numarul lor ar putea creste.

Tragedie la premiera din SUA a filmului The Dark Knight Rises: 12 persoane au fost impuscate mortal intr-un incident armat

Cei de la Sky News au relatat ca un barbat inarmat ar fi impuscat mortal 12 persoane si ar fi ranit alte 30-40 la premiera ultimului film din seria Batman creata de Christopher Nolan. Potrivit politiei, citate de postul american de televiziune, un suspect a fost retinut dar nu se stie daca au mai fost implicate si alte persoane. Barbatul arestat era imbracat in negru si purta o masca de gaz  in stilul personajului negativ din film - teroristul Bane interpretat de Tom Hardy.

 

Barbatul ar fi deschis focul dupa 30 de minute de la inceputul filmului "The Dark Knight Rises" intr-un cinematograf din Aurora, o suburbie din Denver, si ar fi aruncat o fumigena sau o bomba cu gaze lacrimogene, conform declaratiilor martorilor de la fata locului. Se pare ca printre victime se afla si copii. Cei de la Daily Mail sustin ca motivul pentru care barbatul a ales sa faca un astfel de gest ar fi faptul ca n-a mai gasit bilete la filmul The Dark Knight Rises.


Jurnalistul local Al Boe, care s-a aflat la locul incidentului, a declarat pentru The Sun: "Numarul ranitilor este neclar in acest moment.  A avut loc si o explozie, s-au auzit o groaza de impuscaturi. La inceput, oamenii nu stiau cum sa reactioneze, credeau ca face parte din film. Este ingrozitor ce s-a intamplat".

 



 

 

 

In aceasta saptamana filmul The Dark Knight Rises a mai fost umbrit de un scandal. Cativa fani au amenintat cu moartea criticii care au scris recenzii negative la adresa filmului pe site-ul Rotten Tomatoes, detinut de Warner Bros si care are o baza de peste 250.000 de filme, 2,3 miliarde de analize realizate de utilizatori. Site-ul a inchis imediat toate comentariile pe pagina filmului.


Regizorul Christopher Nolan a explicat pasiunea americanilor pentru personajul Batman incercand sa-i apare pe fanii care au reactionat agresiv, amenintand chiar cu moartea pe criticii care au dat recenzii nefavorabile filmului: "Cred ca fanii sunt foarte inflacarati in legatura cu aceste personaje, pun foarte multa pasiune. Batman are o istorie de 70 de ani si exista un motiv pentru care a rezistat atat. Are un mare succes iar fanii reactioneaza intotdeauna la povestile sale" a declarat regizorul.

The Dark Knight Rises cu Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway si Marion Cotillard va intra in cinematografele din Romania pe 27 iulie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies