marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gina Carano, actrita care i-a luat fata Angelinei Jolie: ea este noua batausa de la Hollywood. Cum a ajuns de la arte martiale intr-un film cu o distributie de exceptie

Daca pana acum eroina ideala a filmelor de actiune era Angelina Jolie, la inceputul lui 2012 o noua actrita este gata sa ii ia fata doamnei Jolie. Gina Carano face senzatie in aceasta perioada cu aparitia din thriller-ul Haywire, regizat de Steven Soderbergh.

Gina Carano, actrita care i-a luat fata Angelinei Jolie: ea este noua batausa de la Hollywood. Cum a ajuns de la arte martiale intr-un film cu o distributie de exceptie

Filme relationate

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU GINA CARANO

Desi era o necunoscuta pana acum in industria filmului, numele Ginei Carano se afla acum pe buzele tuturor. Fosta luptatoare in arte martiale combinate, Carano are ocazia sa joace pentru prima data la Hollywood intr-un rol feminin principal, in Haywire alaturi de o distributie impresionanta: Michael Fassbender, Ewan Mcgregor, Michael Douglas, Antonio Banderas, Bill Paxton si Channing Tatum.

Cat de tare esti la filme? Fa aici quiz-ul Procinema si arata-ne ca esti specialist in filme!

Mai mult, frumusetea ei atletica a atras atentia tuturor, iar revista GQ a inceput anul 2012 cu un pictorial senzational, in care luptatoarea si actrita Gina Carano dovedeste ca poti fi sexy si daca practici un sport mai putin feminin.

In Haywire, Gina Carano este Mallory Kane, angajata ca agent sub acoperire pentru a indeplini sarcini secrete. Dupa o misiune de eliberare a unui ostatic in Barcelona, Mallory este trimisa pentru o noua aventura in Dublin. Insa cand aceasta se termina prost, Mallory afla ca a fost tradata chiar de catre cei care au angajat-o si porneste in cautarea razbunarii.

Se pare ca regizorul Steven Soderbegh a fost captivat de ea dupa ce a urmarit unul din meciurile ei la televizor. Asa ca imediat a contactat-o pentru a-i oferi rolul de spion bataus din Haywire. "Doamne, este atat de incitant sa o vezi pe Gina cum ii bate pe tipii astia duri. Si e incredibil cum reuseste sa se adapteze unei astfel de distributii."

La premiera de gala a thriller-ului, Gina Carano a facut senzatie pe covorul rosu, intr-o rochie decoltata, ce ii punea in valoare formele voluptoase. Mai mult, a fost printre putinele vedete femine de la eveniment, asa ca a avut ocazia sa sa pozeze alaturi de unii dintrei cei mai hot actori ai momentului.


Insa, Gina Carano le-a spus celor de la GQ in interviu ca nu este deloc o persoana violenta: "Nu imi place sa ranesc oamenii sau sa ii lovesc. Da, imi place sa ma lupt, dar nu as rani pe nimeni in afara luptelor."

Gina Carano este o combinatie letala intre frumusete, naturalete si duritate. Asa ca barbatii sunt imediat atrasi de ea. Insa cum se inteleg ei cu o luptatoare de arte martiale? "Majoritate barbatilor cu care am iesit au vrut sa imi testeze puterea si rezistenta si ne mai amuzam cu cateva miscari de lupta. Insa, toti ajungeau sa transpire inainte ca eu sa ma agit putin". a povestit amuzata actrita.

Gina Carano s-a nascut la 16 aprilie 1982, in Texas, SUA. In adolescenta a fost model, dar a ales sa continue drumul in lumea sportului, ca luptatoare de arte martiale combinate. A fost numita a 3-a luptatoare la categoria de 65 de kg din lumea, conform Unified Woman's MMRA  Rankings.

 

Dupa ce a pierdut lupta impotriva Cristianei Santos, Gina Carano s-a retras timp de 2 ani din lumea artelor martiale. Insa, in februarie 2011 a anuntat ca revine, dar nici pana astazi Gina Carano nu a mai luptat in nici un meci. Se pare ca imediat dupa ce a anuntat revenire, au fost probleme la examinarea medicala si au fost scoate niste foi din fisa ei medicala. Carcotasii au spus ca ea ar fi fost gravida. Cert este ca pana la urma fisa ei medicala a fost aprobata, dar Carano nu a mai revenit la lupta.

Gina Carano a mai aparut in filmul cult Ring Girls. Bazat pe evenimente reale, Ring Girls urmareste  povestea a 5 americance din Las Vegas care accepta cea mai mare provocare: sa se lupte cu cele mai bune lutpatoare din lume la stilul Muay Thai. Gina Carano a fost mentorul fetelor care au ajucat in acest film.

Ea a mai aparut in show-ul "American Gladiators" sub numele "Crush".

In 2008, a fost votata de revista Biz Magazine, cea mai hot femeie din America.

Pe 13 mai 2008, Gina Carano a fost a treia cea mai cautata persoana de pe Yahoo si vedeta cu cea mai rapida crestere de cautari in Google. A mai aparut in Commnad &Conquer: Red Alert.

Tot in 2008, cei de la Yahoo! au inclus-o in topul celor mai influente 10 femei.

Haywire se lanseaza in SUA pe 20 ianuarie 2012, iar in Romania filmul va intra in cinema din 3 februarie.

Sursa foto: GQ.com

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies