marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gladiatorul e din nou singur: Russell Crowe si sotia sa Danielle Spencer s-au despartit dupa 9 ani de casatorie

Russell Crowe si sotia sa Danielle Spencer au decis sa se desparta, dupa ce au fost casatoriti timp de 9 ani, informeaza People. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 20 de ani, insa s-au casatorit abia in 2003 si au doi copii impreuna.

Gladiatorul e din nou singur: Russell Crowe si sotia sa Danielle Spencer s-au despartit dupa 9 ani de casatorie

 

Cele mai frumoase imagini cu Russell Crowe si Danielle Spencer


Russell Crowe si  Danielle Spencer erau considerati unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, asa ca vestea despartirii celor doi a socat pe toata lumea.

Se pare ca motivul despartirii a fost o presupusa aventura pe care Daniella Spencer ar fi avut-o in vara, in timp ce participa la Dancing With Stars, editia din Australia. In iunie, Danielle a fost surprinsa de papparazzi in fata unui casino din Sydney, alaturi de Damian Whitewood, partenerul de dans alaturi de care a participat in celebrul show. Imaginea ii arata pe cei doi in ipostaze apropiate si imbratisati, sustine People.com. Daca atunci, actorul nu a spus nimic si a continuat relatie, se pare ca relatia celor doi a fost puternic afectata de acel eveniment.

Cei de la Daily Mail sustin totusi ca un alt motiv pentru care cei doi ar fi pus punc relatiei ar fi programul aglomerat pe care il are starul din Gladiatorul, acesta pregatind 6 filme pentru urmatorii 2 ani.

 


Cei doi s-au despartit in conditii amiabile, iar copiii, Charles (6 ani)  si Tennyson (8 ani) vor ramane la actrita


 
Actrita de 43 de ani a spus intr-o declaratie din trecut ca nu vrea sa aiba nici o legatura cu celebritatea sotului sau: "Toata aceste lucruri nu au nici o legatura cu mine ca persoana".  Russell si Danielle s-au cunoscut in urma cu 22 de ani, pe platourile de filmare de la The Crossing, insa s-au casatorit abia in 2003, dupa ce actorul a iesit dintr-o relatie foarte mediatizata cu actrita Meg Ryan. Dupa nunta, Crowe a declarat ca s-a gandit de multi ani sa se insoare cu Danielle.
 

 

Cei doi formau unul dintre cele mai frumoase si stabile cupluri, iar apropiatii au spus intotdeauna ca ea era cea care reusea sa-l echilibreze si sa aduca liniste in viata starului din Gladiatorul.

 

In aceasta perioada, Russell Crowe continua filmarile la proiectul ambitios, Noah, regizat de Darren Aronofsky. Recent, a incheiat filmarile la Broken City, un thriller in care joaca alaturi de Catherine Zeta-Jones si Mark Wahlberg, si The Man With The Iron Fists.

Actorul nascut in Noua Zeelanda s-a ingrasat cu 6 kilograme si si-a schimbat considerabil aspectul fizic pentru a intra in pielea legendarului personaj biblic  - Noe.


 

 

 

 

Pe 25 ianuarie, romanii il vor putea vedea pe Russell Crowe in Mizerabilii, cel mai indraznet musical facut vreodata, in care acesta joaca rolul inspectorului Javert, alaturi de Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies