marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Godzilla 2 se va lansa in 2018 si va fi regizat tot de Gareth Edwards. Ce noi monstri vor aparea in film

O continuare a filmului "Godzilla 3D" va fi lansata pe 8 iunie 2018, in regia aceluiasi Gareth Edwards, au anuntat studiourile producatoare, Legendary Pictures, citate de hollywoodreporter.com.

Godzilla 2 se va lansa in 2018 si va fi regizat tot de Gareth Edwards. Ce noi monstri vor aparea in film


Studiourile producatoare au mai anuntat ca, alaturi de Godzilla, in film vor aparea trei monstri, Rodan (un dinozaur), Ghidorah (un dragon) si Mothra (o molie).


Studiourile Legendary Pictures vor primi, de altfel, de la guvernul japonez un premiu pentru relansarea francizei "Godzilla". Editia a doua a Japan Cool Content Contribution Award pentru productia de film este oferita studiourilor de Japan External Trade Organization, ministrul japonez al Economiei si de Consulatul Japoniei la Los Angeles. Premiul face parte dintr-o initiativa a premierului nipon Shinzo Abe de a promova industria creativa japoneza la nivel global.

 


Unul dintre cei mai celebri monstri din lume s-a intors anul acesta pe marile ecrane, in filmul SF "Godzilla 3D", o productie Warner Bros. Pictures si Legendary Pictures, regizata de Gareth Edwards. Vizionarul regizor prezinta o poveste impresionanta despre curaj si armistitiu in fata fortei coplesitoare a naturii, in care Godzilla restituie echilibrul in timp ce omenirea este neputincioasa.

 

 


Distributia este alcatuita din actorii Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"), Ken Watanabe, nominalizat la Oscar ("Ultimul Samurai", "Inceputul"), Elizabeth Olsen ("Martha Marcy May Marlene"), laureata premiului Oscar Juliette Binoche ("Pacientul englez", "Cosmopolis"), impreuna cu Sally Hawkins ("Blue Jasmine"), actorul nominalizat la Oscar David Strathairn ("Noapte buna si noroc!") si Bryan Cranston ("Argo", "Breaking Bad"), castigator al premiilor Emmy si Globul de Aur. De la lansarea in cinematografe, in luna mai, filmul lui Edwards a avut incasari de 507 milioane de dolari la nivel mondial.

 


Franciza "Godzilla" este una dintre cele mai mari din cinematografie, cu aproape 30 de filme realizate in Japonia si cinci in SUA - printre care cel din 1998 al lui Roland Emmerich, cu Matthew Broderick. Gareth Edwards va regiza filmul care va fi lansat in 2018 dupa ce va incheia filmarile pentru un spin-off al seriei "Razboiul stelelor", care va fi lansat in decembrie 2016, la un an dupa "Razboiul stelelor VII", de J.J. Abrams, conceput ca primul dintr-o noua trilogie.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies