marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gareth Edwards, omul din spatele noului film Godzilla, va regiza primul spin off al seriei Star Wars: ce personaj ar putea fi eroul principal

Universul Star Wars este in plina ascensiune. Producatorii au anuntat oficial ca Gareth Edwards, cel care a adus pe marile ecrane in acest an noul Godzilla, va fi regizorul primului spin off din seria Star Wars.

Gareth Edwards, omul din spatele noului film Godzilla, va regiza primul spin off al seriei Star Wars: ce personaj ar putea fi eroul principal

Cei de la Hollyood Reporter anunta ca britanicul Gareth Edwards va fi cel care se va ocupa de primul film spin-off din saga Razboiul Stelelor. Conform anuntului oficial, acest film, despre care nu se stiu inca multe detalii, se va lansa pe 16 decembrie 2016.

 

 

Presa tot face speculatii despre film, sustinand ca primele personaje care ar putea avea poveste separata sunt Yoda sau Boba Feta, insa exista zvonuri legate alte personaje legendare ca Han Solo sau Luke Skywalker.

 


"De cand am vazut Star Wars, in copilarie, am stiut ce vreau sa fac cu viata mea, sa ma altaru Aliantei Rebela. Nu cred ca pot fi mai fericit decat acum, mandru ca pot merge in aceasta misiune alaturi de Lucasfilm. " a spus Edwards intr-o declaratie oficiala.

 



Producatorii Lawrence Kasdan si Simon Kinberg lucreaza la filme spin-off-uri ce vor urmari personaje separate din noua trilogie Star Wars. Astfel Yoda ar putea fi primul personaj din Razboiul Stelelor care va avea un film solo.


"Intentionam sa facem Star Wars VII, VIII si IX pe o perioada de 6 ani incepand cu 2015. Insa vom lansa si o serie de filme care vor urmari separat personaje din universul Star Wars" au anunat cei de la Disney intr-un comunicat oficial, citat de Hollywood Reporter. Presa americana a comentat imediat ca prin aceasta mutare Disney va incerca sa stoarca pana la ultimul dolar din universul Star Wars. Noua strategie a celor de la Disney a fost comparata cu cea de la studiourile Marvel care au lansat filme separate pentru fiecare super erou: Iron Man, Thor, Captain America sau Hulk.

 

Cariera lui Gareth Edwards a cunoscut o ascensiune fulminanta in ultimii ani, trecand de la filme horror de serie B, cu buget de 500.000 de $, la mega productia Godzilla, cu 150 de milioane de dolari, iar acum va face unul dintre cele mai anticipate filme din urmatorii ani.  Godzilla 3D a avut un succes rasunator in box-office, cat si in randul cinefililor, care s-au declarat multumiti de noua viziune.

 

 


Insa, fanii Star Wars asteapta sa vada cum va arata primul film din noua trilogie, regizata de J.J. Abrams. Primul film se va lansa pe 18 decembrie 2015.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies