marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gollum, personajul care a ingrozit milioane de fani in Stapanul Inelelor se transforma dupa 10 ani. Cum arata Smeagol in noile imagini din The Hobbit

Dupa aproape un deceniu Andy Serkis se intoarce in rolul celebru al infricosatorului Gollum. Actorul de 48 de ani apare in pielea lui Gollum in noile imagini din The Hobbit alaturi de Martin Freeman ca Bilbo Baggins, Ian McKellen ca Gandalf si Richard Armitage in rolul lui Thorin Oakenshield.

Gollum, personajul care a ingrozit milioane de fani in Stapanul Inelelor se transforma dupa 10 ani. Cum arata Smeagol in noile imagini din The Hobbit

GALERIE FOTO: 55 DE IMAGINI DIN FILMUL THE HOBBIT!


Peste 5 luni, in decembrie, cinefilii care au fost cuceriti de trilogia Lord of the Rings vor fi introdusi din nou in universul creat de scriitorul J. R. R. Tolkien cu The Hobbit: An unexpected Journey sau povestea dinaintea povestii din Trilogia Inelului.

Filmul poarta semnatura regizorului Peter Jackson, cel care a ecranizat trilogia lansata intre 2001-2003 si ii are in rolurile principale pe Martin Freeman,  Richard Armitage, Ian McKellen, Andy Serkis, Hugo Weaving, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm, Elijah Wood si Orlando Bloom.  Ca sa aflam daca prima impresie e adevarata si cum a ajuns inelul prima data la Bilbo Baggins.


Revista Entertainment Weekly a lansat astazi imagini inedite din filmul care promite sa continue perfect atmosfera din Stapanul Inelelor. Vedeta noilor imagini a fost fara indoiala cameleonicul actor Andy Serkis care revine in rolul lui Gollum dupa 10 ani.


Interpretat cu ajutorul tehnicii CGI de catre Andy Serkis, Gollum sau Smeagol care a lansat celebra fraza "My Precious" a fost numit de revista Empire in topul celor mai bune 100 de personaje negative din istoria cinematografiei. 


Fanii de pretutindeni au fost atat de cuceriti de vocea si mimica lui Serkis incat au sustinut ca ar fi putut primi o nominalizare la Oscar inca din 2001. Dar se pare ca cei de la Academia Americana de Film nu sunt foarte impresionati de personajele jucate de actori cu ajutorul tehnologiei CGI.  Creatura cu dubla personalitate, obsedata de a pune mana pe inelul puterii le-a dat fiori fanilor Lord of The Rings. In acest an vor avea ocazia sa-l vada pe Gollum cu ajutorul unei tehnologii inovative.


The Hobbit este primul film mare turnat cu 48 de cadre pe secunda, o tehnica despre care regizori ca James Cameron si Peter Jackson au declarat ca reprezinta viitorul cinematografiei.

In primavara primele imagini din The Hobbit au atras nemultumiri in randul cinefililor din cauza folosirii acestei tehnologii,  insa regizorul Peter Jackson a promis fanilor o experienta cinematografica cum nu au mai trait-o pana acum: "Este neobisnuit pentru ca nu ai mai vazut un astfel de film!"

Desi numele lui Andy Serkis este extrem de cunoscut iar actorul este unul popular si apreciat, fata nu prea si-o arata prin filme asa ca multi din cei care i-au vazut super productiile risca sa nu-l recunoasca.

Andy Serkis a fost cel care a dat viata gorilei din King Kong, a fost Gollum in Lord of The Rings, iar  2011 l-a jucat pe Caesar, maimuta din Rise of the Planet of The Apes si pe capitanul Haddock in The Adventures of Tintin, animatia 3D regizata de Steven Spielberg si produsa de Peter Jackson.


"Mi-a  fost usor sa revin in rolul lui Gollum pentru ca  nu m-am despartit cu adevarat de el. Intotdeauna am simtit ca este undeva in mine"
a declarat actorul pentru revista Entertainement Weekly.

"Ce e minunat e ca, ajutati de tehnologie, putem sa filmam intr-un cadru live-action. Nu trebuie sa merg inapoi sa repet procesul. Nu mai exista deconectarea. Cand interpretez alaturi de ceilalti actori intr-un decor live-action, totul e real si tot ce se intampla intre actori e ceea ce e inregistrat. Actorul live-action este inregistrat cu camere normale, iar jocul meu ca Gollum e inregistrat cu o camera performance capture"


"Multi dintre oameni nu erau inca nascuti atunci can am inceput filmarile la Lord of The Rings iar acum urmaresc filmele pe DVD. Acum au ocazia sa vada pe marile ecran Middle-earth in The Hobbit  si va garantez ca vor fi uluiti de ce vor vedea" a povestit si Ian McKellen

In The Hobbit, Bilbo Baggins isi paraseste confortabila vizuina si, insotit de un grup de pitici, porneste spre Muntele Singuratic pentru a recupera din maruntaiele sale nepretuita comoara furata de dragonul Smaug. Aparent, neajutoratul Bilbo va trebui sa infrunte o multime de pericole, dar va pune mana intre timp si pe fantasticul inel al puterii, cel in jurul caruia se dau atatea lupte in trilogia Lord of the Rings.
 


Pelicula The Hobbit: An Unexpected Journey, una dintre cele mai scumpe produse in ultimii ani reia povestea din romanul "The Hobbit" scris de J. R. R. Tolkien, lansat  in 1937, si este un prequel al trilogiei The Lord of the Rings, lansata in urma cu 10 ani.


Peter Jackson a decis sa aduca povestea pe marile ecrane in doua parti: The Hobbit: An Unexpected Journey si "The Hobbit: There and Back Again" pe care le filmeaza simultan, urmand sa fie lansate la un an distanta una fata de cealalta, in 14 decembrie 2012 respectiv 13 decembrie 2013. Filmarile au inceput in martie 2011  in Wellington, Noua Zeelanda si s-au incheiat in martie in acest an.

 

 
 
 

 

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies