marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gone Girl: Ben Affleck si Rosamund Pike le dau fiori fanilor in prima imagine din thriller-ul regizat de David Fincher, afla povestea filmului bazat pe un best-seller captivant

Entertainment Weekley a publicat coperta celui mai recent numar al revistei, coperta pe care apare Ben Affleck imbratisand un corp de femeie, facand referire la viitorul sau film, Gone Girl.

Gone Girl: Ben Affleck si Rosamund Pike le dau fiori fanilor in prima imagine din thriller-ul regizat de David Fincher, afla povestea filmului bazat pe un best-seller captivant

Imbracat intr-o pereche de blugi si un tricou negru, Ben Affleck este intins pe o masa chirurgicala, imbratisand un corp de femeie care se vrea a fi moarta, intreaga scena avand legatura cu viitorul film al starului de la Hollywood, Gone Girl. Fotografia a fost realizata chiar de regizorul productiei, David Fincher.

 

Povestea filmului Gone Girl se centreaza pe un barbat a carui nevasta dispare chiar de aniversarea lor. Acesta va face tot posibilul sa o gaseasca, dar drumurile il duc catre criminalul care a ucis-o. Ben Affleck va fi eroul principal, iar sotia sa va fi jucata de Rosamund Pike.



 

Gone Girl, productia care va avea la baza romanul cu acelasi nume al lui Gilian Flynn, va fi produs de 20th Century Fox, in regia lui David Fincher, scenariul urmand sa fie scris de Gilliam Flynn si Leslie Dixon.

 

Din distributie mai fac parte Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit, Scoot McNairy, Missi Pyle, Casey Wilson, Emily Ratajkowski si Neil Patrick Harris.  Gone Girl se lanseaza pe marile ecrane incepand cu 3 octombrie 2014.

  

In 2015, Ben Affleck va face cea mai importanta miscare din cariera sa si va imbraca costumul Cavaleului Negru in super productia Batman Versus Superman, o continuare a lui Man of Steel. Filmul va fi regizat tot de Zack Snyder, iar Henry Cavill isi va relua rolul de Superman.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies