marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Ben Affleck in Gone Girl: cum arata viitorul Batman intr-un thriller regizat de David Fincher

E timpul sa ne indreptam atentie catre filmele din 2014, printre care si thrillerul Gone Girl, al lui David Fincher. Prima imagine cu Ben Affleck a fost lansata, insa pelicula ajunge in cinematografe abia in octombrie 2014.

Prima imagine cu Ben Affleck in Gone Girl: cum arata viitorul Batman intr-un thriller regizat de David Fincher


Povestea filmului Gone Girl se centreaza pe un barbat a carui nevasta dispare chiar de aniversarea lor. Acesta va face tot posibilul sa o gaseasca, dar drumurile il duc catre criminalul care a ucis-o. Ben Affleck va fi eroul principal, iar sotia sa va fi jucata de Rosamund Pike.


Gone Girl, productia care va avea la baza romanul cu acelasi nume al lui Gilian Flynn, va fi produs de 20th Century Fox, in regia lui David Fincher, scenariul urmand sa fie scris de Gilliam Flynn si Leslie Dixon.

 

Din distributie mai fac parte Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit, Scoot McNairy, Missi Pyle, Casey Wilson, Emily Ratajkowski si Neil Patrick Harris.  Gone Girl se lanseaza pe marile ecrane incepand cu 3 octombrie 2014.
 

 

In 2015, Ben Affleck va face cea mai importanta miscare din cariera sa si va imbraca costumul Cavaleului Negru in super productia Batman Versus Superman, o continuare a lui Man of Steel. Filmul va fi regizat tot de Zack Snyder, iar Henry Cavill isi va relua rolul de Superman.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies