marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gone Girl ramane filmul numarul 1 in lume: este lider de box-office in SUA, a doua saptamana consecutiv

Gone Girl/Fata disparuta se mentine lider de box-office in SUA, pentru a doua saptamana consecutiv, dupa ce a facut incasari de 26.8 milioane de dolari.

Gone Girl ramane filmul numarul 1 in lume: este lider de box-office in SUA, a doua saptamana consecutiv

Gone Girl a reusit pentru a doua oara sa spulbere concurenta si sa isi mentina statutul de lider in box-office. A depasit "Dracula Untold" sau "Annabelle", filme considerate cu potential la nivel de incasari si are sanse sa devina cel mai bun film din cariera regizorului David Fincher, din punct de vedere financiar.
 

 

Avandu-i in distributie pe Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris si Missi Pyle, "Fata disparuta" este un thriller care spune povestea dramatica a lui Nick Dunne (Affleck), care, la a cincea aniversare a casatoriei sale, anunta autoritatile ca sotia lui a disparut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect si a investigatiei politistilor, imaginea casniciei perfecte a lui Nick incepe sa fie inlocuita de suspiciuni si intrebari. Toata lumea din jur incepe sa vada minciunile si comportamentul ciudat al barbatului, iarin curand intrebarea esentiala este pe buzele tuturor: Si-a omorat Nick sotia?

 

 

 

 

 

 Cartea lui Flynn a fost best-seller, thriller-ul anului. Regizorul David Fincher a declarat ca nu s-a indepartat mult de materialul scris de Flynn, care este si scenarista filmului. Primele impresii sunt foarte bune, majoritatea criticilor fiind impresionati de cum este imbinata drama unui mariaj aflat in pragul colapsului cu elementele unui film de suspans.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies