marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of Galaxy: prima imagine oficiala din filmul cu care Marvel vor sa scrie istorie. Cat de tare s-a transformat Chris Pratt pentru rolul lui Peter Quill

In ultima zi a anului, Disney a oferit publicitatii prima imagine oficiala din filmul Guardians of the Galaxy, dar si sinopsis-ul acestuia.

Guardians of Galaxy: prima imagine oficiala din filmul cu care Marvel vor sa scrie istorie. Cat de tare s-a transformat Chris Pratt pentru rolul lui Peter Quill

In fotografie apar cinci personaje alininate, printre acestea numarandu-se Gamora (Zoe Saldana), Rocket Raccon (vocea lui Bradley Cooper), Drax (Dave Bautista) si Groot (vocea lui Vin Diesel), dar si Peter Quill (Chris Pratt).

 

O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. 

 

Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul. 



 

Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.

 

Conceptele pentru Guardians of The Galaxy arata o influenta puternica a universului Star Wars, creat de George Lucas. Totodata fanii au ocazia sa vada cum ar putea arata personaje ca Rocket Racoon, dar si cum va arata taramul extraterestrilor.



 

Guardians of the Galaxy va fi regizat de James Gunn care se va asigura de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.

 

The Guardians of the Galaxy urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand 1 august 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies