marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of The Galaxy 2: cum se va numi continuarea blockbusterului cu care Marvel a dat lovitura in 2014

Guardians of The Galaxy 2 a primit si un titlu, confirmat oficial de catre regizorul James Gunn. Astfel, continuarea blockbusterului de succes din 2014 se va numi "Guardians of The Galaxy: Volume 2".

Guardians of The Galaxy 2: cum se va numi continuarea blockbusterului cu care Marvel a dat lovitura in 2014

Chiar daca fanii sperau sa afle mai multe detalii din titlul celui de-al doilea film Guardians of The Galaxy, acestia mai au de astepta, intrucat titlul este simplu si sugestiv, "Volume 2". Presa americana s-a chinuit de cateva zile sa afle si dupa mai multe speculatii, a venit si confirmarea oficiala, chiar de la regizorul James Gunn, pe contul sau de Twitter.

 

Guardians of The Galaxy a fost un succes pe toate planurile: in box-office, in randul criticilor si fanilor, asa ca nu e de mirare ca Marvel vor sa continue povestea.Recent producatorii au anuntat ca filmarile vor incepe in februarie 2016 si vor avea loc in prima faza in Atlanta, conform Collider. Anuntul  fost facut chiar de regizorul James Gunn, pe retele de socializare.

 

 

 

Starurile primului film vor reveni si in partea a doua. Fanii ii vor revedea pe Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautist, iar Vin Diesel si Bradley Cooper isi vor imprumuta vocile pentru indragitele personaje Groot si Rocket Raccoon.

 

Primul film a strans incasari de 770 de milioane de dolari la nivel global. Guardians of The Galaxy 2 se va lansa pe 5 mai 2017.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies