marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of The Galaxy 2: cand incep filmarile productiei cu super eroi intergalactici. Afla detaliile super productiei Marvel

Cei de la Marvel Studios au anuntat oficial cand incep filmarile la Guardians of The Galaxy 2, super productia care a facut ravagii in box-office in 2014 si ramane considerat unul dintre cele mai reusit filme Marvel de pana acum.

Guardians of The Galaxy 2: cand incep filmarile productiei cu super eroi intergalactici. Afla detaliile super productiei Marvel

Guardians of The Galaxy a fost un succes pe toate planurile: in box-office, in randul criticilor si fanilor, asa ca nu e de mirare ca Marvel vor sa continue povestea.Recent producatorii au anuntat ca filmarile vor incepe in februarie 2016 si vor avea loc in prima faza in Atlanta, conform Collider. Anuntula  fost facut chiar de regizorul James Gunn, pe retele de socializare. 

 

Astfel, Pinewood Studios Atlanta a devenit centrul operatiunilor Marvel pentru viitoare proiecte cinematografice, inclusiv Captain America:Civil War. Scenariul pentru Guardians 2 este pe jumatate gata, iar regizorul James Gunn spune ca executivii de la Marvel sunt foarte entuziasmati de acest film. 

 

Desi nu se stiu detalii despre actiunea filmului, starurile primului film vor reveni si in partea a doua. Fanii ii vor revedea pe Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautist, iar Vin Diesel si Bradley Cooper isi vor imprumuta vocile pentru indragitele personaje Groot si Rocket Raccoon.

 

Primul film a strans incasari de 770 de milioane de dolari la nivel global. 

 

 

Guardians of The Galaxy 2 se va lansa pe 5 mai 2017.

 



Modifică setările cookies