marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of the Galaxy: Bradley Cooper a fost confirmat in rolul simpaticului Rocket Raccoon

Bradley Cooper a fost confirmat pentru super productia Guardians of The Galaxy, ce se va lansa in 2015, scriu cei de la revista Empire.

Guardians of the Galaxy: Bradley Cooper a fost confirmat in rolul simpaticului Rocket Raccoon

 

Dupa ce in urma cu mai putin de o luna se anunta posibilitatea ca acesta sa participe la marele proiect cinematografic marca Marvel, avem in sfarsit confirmarea, Bradley Cooper urmand sa portretizeze personajul Rocket Raccoon-un mamifer dotat cu super arme si munitie cu rol cheie in desfasurarea evenimentelor.

 

The Guardians of the Galaxy reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.

 

Pelicula va fi regizata de James Gunn care se va asigura de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic la care au inceput lucrarile din luna iulie a acestui an. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010).  Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror si spera ca aceasta productie sa fie inceputul unei mari francize precum The Avengers.

 

 

Bradley Cooper se afla pentru prima data in ipostaza de a oferi vocea sa unui personaj de animatie. Ultima data, actorul a fost vazut in al treilea film al seriei The Hangover, dar si in Silver Linings Playbook, pentru care a fost nominalizat la Oscar. Actorul va aparea urmatoarea data pe marile ecrane in American Hustle care il  readuce in prim plan alaturi de regizorul David O. Russell.

 

Din distributia filmului The Guardians of Galaxy mai fac parte Chris Pratt, Zoe Saldana (Gamora), Dave Batista (Drax the Destroyer), Glenn Close, Benicio del Toro si Lee Pace.

 

Ultimele zavonuri aparute, lasa sa se inteleaga faptul ca Marvel sunt in negocieri si cu Vin Diesel pentru rolul lui Groot din The Guardians of the Galaxy, insa vestile oficiale se lasa inca asteptate.

 

Filmul va aparea pe marile ecrane pe 1 august 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies