marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel ar putea juca in Guardians of the Galaxy, ce dezvaluiri a facut despre colaborarea cu Marvel

Dupa ce acum cateva saptamani a anuntat ca pregateste o colaborare cu cei de la Marvel, Vin Diesel a oferit zilele trecute si un posibil indiciu despre viitorul sau proiect.

Vin Diesel ar putea juca in Guardians of the Galaxy, ce dezvaluiri a facut despre colaborarea cu Marvel


Starul din franciza Fast and Furious a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu Groot, unul dintre personajele din The Guardians of the Galaxy, lasand sa se inteleaga ca acesta ar urma sa fie rolul pe care il va avea in filmul celor de la Marvel.

 

Intrebat despre posibilitatea de a-i imprumuta vocea lui Groot si de motivul pentru care ar face acest lucru, Vin Diesel a raspuns: "Sunt un actor. Pot sa fac tot ce vreau. Nu totul trebuie sa fie atat de evident. Cel mai bun lucru pe care il poti face uneori este sa sfidezi asteptarile, asa cum spunea si Steven Spielberg. Daca toata lumea crede ca ai de gand sa faci un anumit lucru si ajungi la cel mai ciudat personaj de la Marvel, atunci asta e interesant. Si cand ceva este interesant, e si inspirat", a declarat Vin Diesel pentru L.A. Times

 

Starul din Riddick a vorbit si despre felul in care a reusit sa nu ofere pana acum informatii despre proiectul celor de la Marvel, tinand cont de tendinta acestora de a tine lucrurile in secret. "Eu sunt destul de deschis, dar am fost secretos in ceea ce priveste aceasta colaborare. M-am dus la Comic-Con si nu am putut sa spun nimic atunci cand am fost intrebat despre Marvel. Totul era secret", a marturisit acesta.

 

Unul dintre motivele pentru care Vin Diesel si-a dorit sa il aduca la viata pe Groot a fost si lipsa de timp. "Sunt foarte ocupat. Publicul a vrut Vin si Marvel, Vin si Marvel. Dar sunt mult prea ocupat pentru un rol de sase luni. Desi propunerea cu care a venit Marvel a fost foarte interesanta", a explicat actorul.

 

"Publicul si-a dorit ca eu sa colaborez cu cei de la Marvel. Nu stiu de ce este atat de important. Timp de sase luni nu am fost capabil sa raspund la aceasta intrebare. Poate pentru ca ei considera ca Dom (personajul lui Diesel din Fast and Furious) este un supererou in haine de civil? E ceva multicultural si interesant despre importanta pe care o are universul Marvel", a declarat Vin Diesel despre interesul pe care fanii l-au aratat cu privire la aceasta colaborare.

 

Dupa succesul extraordinar pe care l-a avut cu Fast and Furious 6, vin Diesel deja pregateste filmarile pentru urmatoarea parte din franciza, unde va aparea si Jason Statham.

 

Intre timp, actorul se pregateste pentru lansarea unuia dintre cele mai asteptate SF-uri ale anului, Riddick, cel de-al treilea film din seria The chronicles of Riddick, acesta urmand sa apara pe 6 septembrie 2013.


The Guardians of The Galaxy a adunat o sumedenie de vedete in distributie ca Glenn Close, John C. Reilly, Lee Pace, Zoe Saldana, Benicio del Toro si Chris Pratt. The Guardians of the Galaxy reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.


Guardians of the Galaxy va fi regizat de James Gunn care se va asigura de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.

 

 

The Guardians of the Galaxy urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand 1 august 2014


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies