marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of the Galaxy: ce actori se lupta pentru rolul principal in productia-fenomen din 2014 a celor de la Marvel

Una dintre cele mai asteptate productii din 2014 este cu siguranta Guardians of The Galaxy, un nou mega proiect al celor de la Marvel.

Guardians of the Galaxy: ce actori se lupta pentru rolul principal in productia-fenomen din 2014 a celor de la Marvel


Chiar inainte de vacanta sarbatorilor de iarna, cei de la Marvel au facut un anunt bomba, in care au prezentat numele actorilor doriti pentru rolul principal in productia Guardians of The Galaxy. Zachary Levi si Jim Sturgess sunt prinicipalii actori care se bat pentru rolul eroului, Peter Quill, scrie Variety.


Acesta este cunoscut sub numele de Lord Quill,  baiatul unei femei pamantene si al unui barbat extraterestru. Quill este un politist interplanetar, cu un comportament dificil, care isi va uni fortele cu Gardienii Galaxiei, o echipa de super eroi. 

 

Jim Sturgess pare sa fie favorit la obtinerea rolului, avand si o experienta mai mare. In 2012, acesta a putut fi vazut pe marile ecrane din Romania in Upside Down, alaturi de Kirsten Dunst, dar si in super productia Cloud Atlas, unde a jucat  nu mai putin de 6 roluri, alaturi de nume mari ca Halle Berry, Tom Hanks sau Hugo Weaving.

 

Regizorul James Gunn  a postat un anunt pe Facebook in care spune ca nimic nu e sigur din articolul scris de Variety, insa presa speculeaza faptul ca regizorul incearca sa tina cat mai mult posibil secreta distributia.

 

Jim Sturgess                                                                        Zachary Levi


The Guardians of the Galaxy reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.

Noua productie gigant care se va lansa pe 1 august 2014 aduce o noua echipa de super eroi din care face parte Star-Lord (un hibrid om-extraterestru-cyborg), Drax the Destroyer (un muzician transformat in super om si dusman al lui Thanos), Mantis (o femeie luptatoare extraterestra), Rocket Racoon ( o creatura modificata genetic), Gamora ( cea mai periculoasa femeie din Univers).
 

 

Potrivit presei americane, cei de la Marvel l-au ales ca regizor pe James Gunn. El este cel care se va ocupa de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Slither (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.

 


 

Prima imagine cu modelul grafic pentru The Guardians of the Galaxy


 


Filmul - cel mai probabil - se va inspira din "The Thanos Imperative" o carte de benzi desenate, publicata in 2010 de Marvel Comics. Lansata in 2012, The Avengers, pelicula in care Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman Loki a facut incasari mondiale de 1.449 miliarde de $ . Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari) . 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies