marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Guardians of the Galaxy", pe primul loc in box office-ul nord-american. Ce filme se mai afla in top 

Filmul "Guardians of the Galaxy" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american cu incasari de 94 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations.

Guardians of the Galaxy , pe primul loc in box office-ul nord-american. Ce filme se mai afla in top

Acest lungmetraj SF, in care abunda efectele speciale si in care rolurile principale sunt interpretate de Chris Pratt, Zoe Saldana, Benicio Del Toro, Bradley Cooper si Vin Disel, prezinta povestea unui aventurier care se aliaza cu patru extraterestri pentru a salva galaxia. Filmul "Gardienii galaxiei" este regizat de James Gunn si este distribuit pe plan international de compania Walt Disney Pictures.

 

 

Pe locul al doilea a coborat liderul de saptamana trecuta, thrillerul SF "Lucy", regizat de Luc Besson, care a obtinut in al doilea weekend de proiectii in cinematografele nord-americane incasari de 18,2 milioane de dolari. Scarlett Johansson este Lucy, o tanara care traieste in Taipei si este obligata de mafia locala sa transporte droguri in propriul corp. Un eveniment neprevazut face ca drogul sa se raspandeasca in corpul lui Lucy, dar, in loc sa isi afle sfarsitul in urma unei supradoze, tanara capata puteri colosale, fiind in stare sa absoarba cunostinte instantaneu si sa miste lucruri cu forta mintii. Odata cu dobandirea noilor superputeri, Lucy pune la cale razbunarea.

 

 

Citeste continuarea pe Mediafax.ro!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies