marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gwyneth Paltrow si Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-au despartit: motivele pentru care unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood divorteaza dupa 11 ani de casnicie

Actrita americana Gwyneth Paltrow si cantaretul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care si-au anuntat, marti, despartirea, au avut probleme in casnicie, in ultimii cinci ani, din cauza ritualului Cabalei practicat de Paltrow.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin, solistul trupei Coldplay, s-au despartit: motivele pentru care unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood divorteaza dupa 11 ani de casnicie


Gwyneth Paltrow si Chris Martin, care au doi copii impreuna - Apple, in varsta de noua ani, si Moses, in varsta de sapte ani - si-au anuntat despartirea marti, dupa ce au incercat sa isi salveze casnicia "vreme de peste un an", dar se crede ca relatia lor a inceput sa aiba probleme de cel putin cinci ani, dupa ce Gwyneth Paltrow a devenit, in 2009, adepta Cabalei - doctrina religioasa urmata, printre alte vedete, si de Madonna, informeaza femalefirst.co.uk.


"Chris nu a fost multumit cu acest lucru. A simtit ca incepea sa piarda femeia de care se indragostise", a declarat o sursa pentru ziarul The Sun.Cei doi au inceput sa traiasca vieti separate in ultimii ani, dupa ce actrita, in varsta de 41 de ani, a devenit din ce in ce mai preocupata de moda si nutritie - promovate pe Goop, blogul ei personal - iar Chris Martin, in varsta de 37 de ani, a inceput sa inregistreze cel mai recent album al formatiei Coldplay, "Ghost Stories", ce va fi lansat pe 19 mai.

 

"Chris este mai relaxat si mai discret si i s-a parut din ce in ce mai greu sa traiasca la standardele perfecte (ale lui Gwyneth, n.r.)", conform aceleiasi surse. Totodata, Chris Martin chiar s-a mutat anul trecut din casa de 7 milioane de lire (8,38 milioane euro), situata in Belsize Park, din Londra, in micul apartament al lui Guy Berryman, colegul sau de trupa, din Hampstead Heath, in nord-vestul Londrei.

 


"Chris avea intr-adevar conflicte cu Gwyneth. Relatia lor era sub o presiune uriasa, iar el facea tot posibilul sa dreaga lucrurile. Dar a simtit ca nu avea alta solutie decat sa se mute. Guy i-a oferit un loc unde sa stea si sa se gandeasca la o rezolvare", se arata in declaratia sursei.

 

 

 

Cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, si-au anuntat despartirea intr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actritei americane, goop.com. Gwyneth Paltrow, desemnata in 2013 cea mai frumoasa femeie din lume de revista People, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul "Seven", in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt - care i-a devenit apoi partener de viata.

 

In 1997, a avut o relatie cu Ben Affleck, alaturi de care a ramas doi ani. Dupa premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar ("Shakespeare indragostit", 1999) si casatoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a indepartat de platourile de filmare, concentrandu-se pe lansarea de carti si retete gastronomice si pe aparitii in emisiuni de televiziune.

 


Rolul Pepper Potts din franciza "Iron Man", inceputa in 2008, a readus-o pe actrita in prim-planul cinematografiei mondiale. Chris Martin si grupul sau Coldplay, infiintat in 1996, au vandut peste 60 milioane de albume pe plan mondial. Urmatorul album al formatiei britanice, "Ghost Stories" - primul material discografic din ultimii trei ani - va fi lansat pe piata pe 19 mai.

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies