marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Haita de lupi batrani: Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro si Kevin Kline distrug o nunta in comedia "Last Vegas"

Trei dintre actorii de legenda de la Hollywood s-au reunit intr-o comedie pe care producatorii au numit-o un "Hangover pentru cei mai in varsta".  Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro si Kevin Kline apar in prima imagine din filmul "Last Vegas".

Haita de lupi batrani: Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert De Niro si Kevin Kline distrug o nunta in comedia Last Vegas

Acesta este primul film care ii reuneste pe cei patru, iar Robert De Niro va juca pentru prima data alaturi de Michael Douglas. 
 

Michael Douglas, in varsta de 68 de ani, va juca rolul principal - Billy, un barbat care pleaca alaturi de 3 prieteni in Las Vegas.

Desi au niste cariere colosale, intinse peste 3 decenii, cei doi mari actori, Robert De Niro si Michael Douglas nu s-au intalnit niciodata pana acum pe marile ecrane.


Povestea filmului se va centra in jurul personajului Billy Gerson (Michael Douglas), un playboy care decide sa lase burlacia pentru o femeie mai tanara decat el cu 20 de ani. Asttfel, nunta acestuia devine prilejul perfect pentru o reuniune cu vechii sai prieteni, insa totul se da peste cap in momentul in care Billy si Paddy (Robert De Niro), vaduvul grupului se indragostesc amandoi de aceeasi femeie.


 

"O sa fie ca un filmul Hangover, dar cu niste barbati mai in varsta decat Bradley Cooper sau amicii sai. " a spus Robert de Niro pentru Las Vegas Sun.

 

Filmul este produs de CBS Film si urmeaza sa fie lansat pe 20 decembrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies