marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Haita de lupi din Hangover 3 s-a intors. Regizorul Todd Phillips a oferit o serie noua de fotografii de pe platourile de filmare cu Phil, Stu, Alan si Doug 

 

La doua luni de la debutul filmarilor pentru cea de-a treia si ultima parte a aventurilor eroilor principali din Hangover 3 a aparut si prima fotografie in care sunt surprinsi trei dintre acestia.

Haita de lupi din Hangover 3 s-a intors. Regizorul Todd Phillips a oferit o serie noua de fotografii de pe platourile de filmare cu Phil, Stu, Alan si Doug

 

Bradley Cooper, Ed Helms si Zach Galifianakis au fost imortalizati intr-o poza in care cei trei arata ca in vremurile bune, pe cand faceau furori cu primele doua parti ale francizei. ”Hanging on set #H3”, a fost mesajul pe care Todd Phillips, regizorul filmelor si cel care a fotografiat trio-ul de aur l-a postat alaturi de imagine.

 

In afara fotografiei memorabile cu cei trei, Todd a mai publicat si altele realizate pe platourile de filmare din Las Vegas in care sunt surprinse diferite cadre cu Phil, Stu, Alan si Doug si in care sunt dezvaluite cateva dintre ipostazele in care aceastia vor aparea in film.

 

 

Regizata de Todd Phillips, pelicula “Marea mahmureala III” ii are in distributie pe: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor, Gillian Vigman, Sasha Barrese, Jamie Chung si John Goodman. 

 

Data lansarii peliculei pe marile ecrane este programata pentru 24 mai 2013. The Hangover a fost comedia verii in 2009. Filmul a adus  venituri de peste 460 de milioane de dolari si se afla pe locul 6 in topul peliculelor cu cele mai mari incasari in 2009. Filmat la Bangkok, The Hangover 2 a devenit cea mai profitabila comedie a tuturor timpurilor, cu incasari de 86,5 milioane de dolari dupa  doar primul weekend. Aceastea au urcat pana la 580 de milioane de dolari vara trecuta.

 

 

Hangover 3 va fi ultimul fim  din serie, despre care regizorul spune ca "va surprinde pe toata lumea cu acest capitol de incheiere. Va fi finalul potrivit pentru aceastra trilogie plina de umor negru si haos, decizii proaste si aventuri periculoase" a spus Todd Phillips.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies