marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry: actrita asteapta un copil cu Olivier Martinez

Actrita Halle Berry si partenerul sau de viata, actorul Olivier Martinez, asteapta primul lor copil, potrivit purtatorului de cuvant al artistei.

Halle Berry: actrita asteapta un copil cu Olivier Martinez

GALERIE FOTO: 26 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI HALLE BERRY!

 


Actrita in varsta de 46 de ani este insarcinata in trei luni si se pare ca va naste un baietel, potrivit tmz.com. Halle Berry mai are o fiica, Nahla, in varsta de cinci ani, cu fostul ei partener de viata, modelul canadian Gabriel Aubry.

Berry s-a logodit in timpul sarbatorilor de iarna din 2011 cu actorul Olivier Martinez, in varsta de 47 de ani. Actrita americana a fost casatorita cu jucatorul de baseball David Justice, in perioada 1993 - 1997, si cu cantaretul Eric Benet, in perioada 2001 - 2005.Francezul Olivier Martinez a avut o relatie de lunga durata cu cantareata australiana Kylie Minogue, de care s-a despartit in anul 2007. Acesta va fi primul lui copil.

 

In aceasta primvara, Halle Berry a putut fi vazuta si in cinematografele din Romania in thrillerul The Call, in care intra in pielea unei operatoare de la serviciul de urgenta 911, care primeste un apel telefonic disperat de la o adolescenta (Abigail Breslin) rapita de un criminal in serie si inghesuita in portbagajul unui automobil, facând toate eforturile ca fata sa nu se transforme in urmatoarea victima a psihopatului care a terorizat-o si pe ea in trecut.

Dupa ce a luat Oscarul in 2002 a urmat o perioada presarata doar cu esecuri: dupa filmele Die Another Day si X-Men: United, a aparut in Gothika, un thriller psihologic ce a primit numai review-uri negative. In 2004 a urmat Catwoman, rol ce i-a adus lui Berry Zmeura de Aur pentru cea mai proastra actrita, la numai 3 ani dupa ce primea un Oscar. In 2004, in filmul Catwoman, Halle apare fara Batman, insa intr-un semi costum cu pantaloni taiati si sutien demn mai degraba de un club S&M. Nu e de mirare ca pelicula a fost un esec total, este considerata unul dintre cele mai proaste filme facute vreodata. Ironici fanii lui Batman i-au cerut lui Halle sa inapoieze Oscarul luat cu 3 ani in urma pentru Monster's Ball ( 2001).


Halle Berry a confirma ca se intoarce in rolul Storm in X-men Days of Future Past, noul film din seria X-men, care se va lansa in 2014.
 



Modifică setările cookies