marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry: Fac terapie psihologica de peste 30 de ani. Drama prin care trece actrita

Actrita  Halle Berry a vorbit intr-un interviu recent despre copilaria dificila pe care a avut-o alaturi de un tata abuziv si a dezvaluit faptul ca face terapie psihologica de peste 30 de ani.

Halle Berry: Fac terapie psihologica de peste 30 de ani. Drama prin care trece actrita

 

GALERIE FOTO: 26 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI HALLE BERRY!

 

 


Actrita in varsta de 46 de ani, care are o fiica, Nahla, in varsta de cinci ani, cu fostul ei partener de viata, Gabriel Aubry, a inceput sa faca terapie pentru a depasi din punct de vedere psihologic momentele dificile la care asistase in copilarie, cauzate de tatal ei agresiv, informeaza dailymail.co.uk.


Halle Berry spune ca a inceput terapia in jurul varstei de 10 ani. In prezent, actrita apeleaza la terapie de fiecare data cand se simte stresata sau are probleme in viata personala.


"Fac terapie, atunci cand am nevoie, probabil inca de la varsta de 10 ani. Tatal meu era alcoolic si foarte abuziv, iar mama mea stia ca trebuia sa imi ofere posibilitatea de a discuta cu cineva despre acele lucruri. Asadar, toata viata am facut terapie, atunci cand traiam experiente stresante. M-a ajutat cu adevarat sa ma descurc cu tot felul de probleme", a explicat vedeta americana, intr-un interviu acordat editiei britanice a revistei Hello!.

 

 

 


Vedeta, care este logodita cu actorul francez Olivier Martinez, spune ca incearca sa isi ascunda problemele in fata persoanelor pe care le iubeste.


Halle Berry, care a trecut printr-o lupta dura si amara cu Gabriel Aubry pentru obtinerea custodiei fiicei lor Nahla, ce a culminat cu o bataie intre fostul si actualul ei partener de viata, a adaugat: "Incerc din rasputeri sa nu vorbesc despre problemele mele in fata celorlalti si, pentru a face asta, am tendinta de a masca lucrurile rele sau de a le tine in interior - imi ridic barbia, imi compun o figura curajoasa si continui sa merg mai departe. Daca chiar am o problema, ma ocup atat de bine de ea, incat cei mai multi oameni nici macar nu sunt la curent cu faptul ca am avut o problema".

 

Pe 19 aprilie, actrita poate fi vazuta si in Romania in noul ei film, The Call . Halle Berry intra in pielea unei operatoare de la serviciul de urgenta 911, care primeste un apel telefonic disperat de la o adolescenta (Abigail Breslin) rapita de un criminal in serie si inghesuita in portbagajul unui automobil, facând toate eforturile ca fata sa nu se transforme in urmatoarea victima a psihopatului care a terorizat-o si pe ea in trecut.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies