marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry: "Nu am facut dus doua luni". Actrita a dezvaluit sacrificiile pe care le face pentru rolurile sale

Actrita Halle Berry a declarat recent, in timpul unei emisiuni de televiziune, ca nu s-a spalat doua luni, pentru a intra in pielea unei tinere dependente de cocaina, personaj pe care l-a interpretat in filmul "Febra iubirii/ Jungle Fever" (1991), de Spike Lee.

Halle Berry: Nu am facut dus doua luni . Actrita a dezvaluit sacrificiile pe care le face pentru rolurile sale

Halle Berry, in varsta de 47 de ani, si-a facut debutul in actorie alaturi de Samuel L. Jackson in drama "Febra iubirii/ Jungle Fever", in care a jucat rolul unei tinere dependente de cocaina si a decis sa nu se spele pe durata filmarilor, aproximativ doua luni, conform contactmusic.com.

 


"Nu am fumat crack (un derivat al cocainei, n.r.). Acolo am tras linia, dar toate astea s-au intamplat cu 23 de ani in urma si eram incepatoare, asa ca nu puteam decat sa incerc sa fiu acel personaj, deci nu am facut dus pe toata durata filmarilor, adica aproximativ opt saptamani", a spus Halle Berry la emisiunea matinala "Live! with Kelly and Michael", de pe postul WABC-TV.


Zece ani mai tarziu, Halle Berry a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, cu rolul Leticiei Musgrove din filmul "Puterea dragostei/ Monster Ball" (2001), de Mark Forster.


Halle Berry este una dintre actritele cel mai bine platite de la Hollywood si se implica adeseori in productia filmelor in care este distribuita. Actrita americana este si una dintre imaginile oficiale ale brandului Revlo


Citeste continuarea pe mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies