marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry: premiata la Gala BET Honors. Cum arata actrita in noul ei film, The Call

Recent premiata in cadrul Galei BET Honors unde a purtat o rochie ce a facut furori, Halle Berry si-a anuntat de ieri intoarcerea pe marile ecrane in 2013.

Halle Berry: premiata la Gala BET Honors. Cum arata actrita in noul ei film, The Call

In luna martie, actrita in varsta de 46 de ani are premiera filmului The Call, regizat de Brad Anderson, cel care a facut Masinistul cu Chrstian Bale.

In The Call, Halle Berry intra in pielea unei operatoare de la serviciul de urgenta 911, care primeste un apel telefonic disperat de la o adolescenta (Abigail Breslin) rapita de un criminal in serie si inghesuita in portbagajul unui automobil, facand toate eforturile ca fata sa nu se transforme in urmatoarea victima a psihopatului care a terorizat-o si pe ea in trecut. Filmul are premiera in luna martie 2013.


Ieri actrita a fost premiata in cadrul Galei BET, unde sunt recompensati actorii de culoare din SUA.  Vedeta s-a remarcat cu o rochie foarte decoltata. In 2012, Halle Berry a avut premiera filmului Cloud Atlas, in care joaca mai multe roluri, fiind, pe rand, un barbat coreean in varsta sau o evreica germana.

 

Halle Berry este prima actrita afro-americana din istorie care a castigat un Oscar. Fosta miss, finalista la concursul Miss World in 1986, actrita si-a castigat un renume la Hollywood cand a primit statueta mult dorita pentru prestatia ei din filmul Puterea dragostei/ Monster's Ball.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies