marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry se intoarce in seria cu mutanti: prima imagine cu actrita din X-men: Days of Future Past

Regizorul Bryan Singer a postat pe Twitter prima imagine cu Halle Berry din X-men:Days of Future Past. Actrita reia rolul mutantului Storm, pe care l-a jucat ultima data in X-men: The Last Stand (2006).

Halle Berry se intoarce in seria cu mutanti: prima imagine cu actrita din X-men: Days of Future Past

Imaginea postata de Singer o arata pe Halle Berry in costumul lui Storm, insa cu o noua coafura. Actrita a confirmat luna trecuta ca va reveni in franciza. "Fanii o iubesc pe Storm iar eu sunt ma bucur sa revin in serie. Oricat de mic ar fi rolul meu, este o bucurie pentru mine" a spus actrita.

Singer spune ca filmul sau va fi mult mai ambitios si nu va fi  o continuare obisnuita. X-men: Days of Future Past va fi inspirat de benzile desenate cu acelasi nume, in care tema centrala este calatoria in timp si viitorul distopic. Mai mult, Singer ii va readuce inapoi pe actorii Sir Ian McKellen si Patrick Stewart, in rolurile celor doi rivali, Magneto si Profesorul X la maturitate (cele doua personaje sunt jucate de Fassbender si McAvoy, versiunile lor la tinerete). Dar fanii vor avea parte si de o surpriza: producatorii au anuntat ca Peter Dinklage, starul din Game of Thrones, va avea un rol cheie in film.


"X-men: Days of Future Past va fi cel mai mare film pe care l-am facut vreodata. Daca incerci sa te ocupi de fiecare detaliu al povestii, poate fi prea mult material pentru un singur film. Insa daca reusesti sa surprinzi esenta povestii si a personajelor, poti sa faci un film foarte bun. Fanii si non-fanii vor descoperi o poveste teribil de interesanta" a spus Singer pentru Collider.

 

Singer a dezvaluit si cateva detalii despre distributia impresionanta si cum a reusit sa aduca impreuna starurile din seria originala alaturi de cele de acum. "Simteam ca toti si-ar fi dorit sa revina in universul X-men. Toti sunt entuziasmati sa revina, am vorbit si cu Hugh Jackman, cu Ian McKellen, Patrick Stewart si Anna Paquin, toti abia asteapta inceperea filmarilor. Insa, sunt foarte bucuros ca voi avea ocazia sa lucrez si alaturi de starurile noi, care au facut o treaba minunata in X-men: First Class". Jennifer Lawrence va relua rolul lui Raven / Mystique, Anna Paquin revine ca Rogue / Marie, Ellen Page va fi Kitty Pryde / Shadowcat, iar Halle Berry va fi Storm. Din pacate January Jones nu se va intoarce in rolul Emmei Frost.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies