marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Eroinele din X-men: Days of Future Past. Afla aici totul despre cel mai mare film din seria X-men

X-men: Days of Future Past se anunta a fi unul dintre blockbusterele anului 2014. Regizorul Bryan Singer, cel care a lansat seria cu mutanti, se intoarce la carma filmarilor si promite sa faca cel mai mare film din franciza, dar si din cariera sa.

Eroinele din X-men: Days of Future Past. Afla aici totul despre cel mai mare film din seria X-men

In ultimii 13 ani, fanii benzilor desenate au vazut diverse adaptari ale universului X-men. Unele au fost excelente, altele i-au dezamagi pe cinefili. Insa toate au fost in 2D. Din 2014, lucrurile se vor schimba definitiv. Bryan Singer, omul care a creat seria X-men, in 2000, revine in franciza:  va face noul film, X-men: Days of Future Past in 3D, primul film din serie lansat in acest format.

 

Bryan Singer si-a inceput cariera in forta, la doar 30 de ani regiza The Usual Suspects (1995), un film devenit clasic cu Kevin Spacey, Benicio Del Toro, Gabriel Byrne, Stephen Baldwin. Singer, in varsta de 48 de ani si-a mai trecut in palmares si una dintre cele mai iubite serii cu super eroi, X-men, pe care a lansat-o in 2000.

Regizorul Bryan Singer a stat de vorba cu cei de la Collider si a povestit intr-un interviu amplu secretele din spatele lui X-men: Days of Future Past, care continua aventurile lui Magneto (Michael Fassbender) si Profesorul X (James McAvoy) din X-men: First Class, regizat de Matthew Vaughn si care a fost un succes de box-office in 2011: a strans incasari globale de 353 de milioane de $.

 

Singer spune ca filmul sau va fi mult mai ambitios si nu va fi  o continuare obisnuita. X-men: Days of Future Past va fi inspirat de benzile desenate cu acelasi nume, in care tema centrala este calatoria in timp si viitorul distopic. Mai mult, Singer ii va readuce inapoi pe actorii Sir Ian McKellen si Patrick Stewart, in rolurile celor doi rivali, Magneto si Profesorul X la maturitate (cele doua personaje sunt jucate de Fassbender si McAvoy, versiunile lor la tinerete). Dar fanii vor avea parte si de o surpriza: producatorii au anuntat ca Peter Dinklage, starul din Game of Thrones, va avea un rol cheie in film.


"X-men: Days of Future Past va fi cel mai mare film pe care l-am facut vreodata. Daca incerci sa te ocupi de fiecare detaliu al povestii, poate fi prea mult material pentru un singur film. Insa daca reusesti sa surprinzi esenta povestii si a personajelor, poti sa faci un film foarte bun. Fanii si non-fanii vor descoperi o poveste teribil de interesanta" a spus Singer pentru Collider.

 

 


Regizorul a confirmat ca filmarile vor incepe in aceasta primavara: "Incepem filmarile pe 15 aprilie in Montreal si probabil ca vom termina in octombrie." Singer a declarat ca noul X-men va fi facut si filmat in 3D, insa nu va folosi tehnologia revolutionara cu 48 de cadre pe secunda, pe care a utilizat-o Peter Jackson in The Hobbit.


Singer a spus ca, pentru ca o parte din actiune va avea loc in 1970, presedinte SUA de atunci, Richard Nixon, va fi si el un personaj prezent in film. "Richard Nixon va fi un personaj din film, o sa fie interesant la casting, sa vedem ce actor gasim. Fara sa dau prea multe spoilere, fanii vor vedea in acest film o tehnologie care nu era pana acum in universul X-Men."

 


Singer a dezvaluit si cateva detalii despre distributia impresionanta si cum a reusit sa aduca impreuna starurile din seria originala alaturi de cele de acum. "Simteam ca toti si-ar fi dorit sa revina in universul X-men. Toti sunt entuziasmati sa revina, am vorbit si cu Hugh Jackman, cu Ian McKellen, Patrick Stewart si Anna Paquin, toti abia asteapta inceperea filmarilor. Insa, sunt foarte bucuros ca voi avea ocazia sa lucrez si alaturi de starurile noi, care au facut o treaba minunata in X-men: First Class". S-a zvonit ca Halle Berry se va intoarce in rolul lui Storm, insa vestea nu a fost confirmata de producatori. Jennifer Lawrence va relua rolul lui Raven / Mystique, Anna Paquin revine ca Rogue / Marie, Ellen Page va fi Kitty Pryde / Shadowcat. Din pacate January Jones nu se va intoarce in rolul Emmei Frost.

 

 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare. In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-Men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

 

X-Men: Days of Future Past are deja un scenariu scris de Simon Kinberg si se va lansa pe 18 iulie 2014.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies