marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry se marita: actrita s-a logodit cu Olivier Martinez

Actorul francez Olivier Martinez a confirmat informatiile aparute in presa americana in luna ianuarie, potrivit carora cei doi actori s-au logodit si urmeaza sa se casatoreasca.

Halle Berry se marita: actrita s-a logodit cu Olivier Martinez

Cu ocazia ceremoniei de inaugurare a noului sau restaurant, Villa Azur, din Miami, actorul in varsta de 46 de ani a confirmat informatiile despre logodna sa cu actrita americana, intr-un interviu pentru publicatia The Miami Herald: "Da, bineinteles ca este adevarat", informeaza accesshollywood.com.


Actorul francez a facut si cateva declaratii despre zvonurile referitoare la inelul din aur cu smarald pe care l-a purtat recent in public Halle Berry.


"Exista un anumit bijutier care isi asuma meritul pentru designul acelui inel si acest lucru este o minciuna. Acel bijutier nu are nicio legatura cu inelul (lui Halle Berry, n.r.)", a declarat Martinez.

Olivier Martinez a spus ca inelul logodnicei sale a fost creat de bijutierul francez Robert Mazlo, pe care actorul l-a descris drept "un artist adevarat, a carui familie a creat bijuterii pentru regi si pentru regine, timp de multe secole".
Daca se va casatori cu Martinez, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Halle Berry.

Actrita americana, care are o fiica in varsta de trei ani, Nahla, cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry, a fost casatorita cu jucatorul de baseball David Justice, in perioada 1993 - 1997, si cu cantaretul Eric Benet, in perioada 2001 - 2005.


Olivier Martinez a avut o relatie de lunga durata cu cantareata australiana Kylie Minogue, de care s-a despartit in anul 2007.

Sursa: Mediafax


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies