marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Halle Berry si-a facut cont de Instagram. Reactiile fanilor cand au vazut prima imagine postata de actrita

Halle Berry a intrat in randul milioanelor de oameni care au cont pe retelele de socializare. Actrita de 49 de ani si-a deschis contul oficila de Instagram, iar prima poza nu i-a dezamagit pe fani.

Halle Berry si-a facut cont de Instagram. Reactiile fanilor cand au vazut prima imagine postata de actrita

Halle Berry i-a incantat pe fani cu prima ei postare pe instagram: actrita a postat o imagine cu ea in care apare topless, de la spate, in padure. Actrita este de acum si pe reteaua Twitter.

Aceasta le-a transmis un mesaj fanilor sai, in care le spunea ca este entuziasmata si ca abia asteapta sa impartaseasca experiente, poze si intamplari cu fanii ei, prin intermediul retelelor de socializare.

Nu doar fanii au avut reactii pozitive, ci si vedetele de la Hollywood. Academia Americana de Film a postat un filmulet cu ea, in care tine discursul din anul in care a castigat Oscarul, mentionand ca sunt foarte bucurosi. William Shatner i-a scris actritei, ca in sfarsit, are cont de Twitter: "Astept acest moment din iulie 2013".

"Lumea e mai frumoasa cu tine", "Mi-ai facut ziua, Halle" sau "arati incredibil" au fost doar cateva dintre mesajele transmise de fani. In mai putin de 24 de ore, postarea ei a primit zeci de mii de liker-ui si mii de comentarii.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies