marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare, lider de box-office in SUA la premiera, cum s-a prabusit noul film al lui Jason Statham

Filmul "Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare", care prezinta aventurile celor doi orfani din povestea fratilor Grimm, deveniti la varsta adulta vanatori de vrajitoare, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american. Noul film al lui Jason Statham, Parker, n-a avut o lansare stralucita, debutand doar pe locul 5, cu 7 milioane de dolari incasari.

Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare, lider de box-office in SUA la premiera, cum s-a prabusit noul film al lui Jason Statham


Filmul regizat de norvegianul Tommy Wirkola, a obtinut incasari de 19 milioane de dolari in primul weekend, in cinematografele nord-americane, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de Exhibitor Relations.


Filmul horror Mama, cu Jessica Chastain in rolul principal, fostul lider de saptamana trecuta, a coborat pe locul al doilea, cu incasari de 12,9 milioane de dolari.

Comedia cu accente dramatice Silver Linings Playbook, cu Bradley Cooper si Jennifer Lawrence in distributie, s-a mentinut pe locul al treilea, cu incasari de 10 milioane de dolari.


Zero Dark Thirty, un film care prezinta operatiunile de depistare si capturare a teroristului Osama bin Laden, a pierdut doua pozitii fata de saptamana trecuta si a coborat pe locul al patrulea, cu incasari de 9,8 milioane de dolari.

 

Filmul de actiune Parker, cu Jason Statham si Jennifer Lopez, a debutat pe locul al cincilea, cu incasari de 7 milioane de dolari, devansand cu o pozitie lungmetrajul "Django Unchained", de Quentin Tarantino, care a urcat un loc fata de saptamana trecuta, cu incasari de 5 milioane de dolari. Noul film al lui Jason Statham a fost desfiintat de critici, iar Jennifer Lopez, partenera sa din film a fost critcata pentru interpretarea ei foarte slaba.


Movie 43, o comedie care aduna peste 30 de nume mari de la Hollywood, a devenit un fiasco total, dupa ce criticii americani au lovit tare in film, numindu-l printre cele mai proaste filme realizate vreodata, cu sanse mari la Zmeura de Aur. Americanii nu s-au inghesuit sa vada filmul cu Kate Winslet, Hugh Jackman, Emma Stone, Naomi Watts si a strans incasari de 5 milioane de dolari, plasandu-se pe locul 7 in box-office.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies