marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harrison Ford: actorul a confirmat ca se afla in negocieri cu Ridley Scott pentru a juca in Blade Runner 2

Harrison Ford a dezvaluit de curand ca a discutat cu Ridley Scott despre Blade Runner 2 si ca ia in considerare o revenire in rolul lui Rick Deckard.

Harrison Ford: actorul a confirmat ca se afla in negocieri cu Ridley Scott pentru a juca in Blade Runner 2


GALERIE FOTO Ce s-a intamplat cu actorii din Blade Runner

In timp ce promova noul sau film, Ender's Game, productie science-fiction ce va rula si in cinematografele din Romania in luna noiembrie, legendarul actor Harrison Ford a oferit presei si noi detalii despre Blade Runner 2. Ridley Scott s-a intors in universul science-fiction anul trecut, cand a lansat blockbusterul Prometheus, sequel la seria Alien. Dupa o pauza de 30 de ani, regizorul britanic pare tot mai atras de acest gen si vrea sa faca o continuare la un film simbol pentru genul science-fiction: Blade Runner.

 

 

 

 

"Da, am stat de vorba despre continuare si despre cum ar putea reveni si personajul meu, Rick Deckard.  Il admir foarte mult ca om si regizor pe Ridley si as fi foarte fericit sa lucrez din nou alaturi de el" a spus Ford, conform Total Film.

Ideea de a crea o continuare a productiei Blade Runner, unul din punctele de reper al cinematografiei, a creat multa rumoare atunci cand a fost lansata, in 2011. La aflarea acestei vesti, fanii au fost linistiti, crezand ca cel care se va ocupa de scenariu va fi Hampton Fancher, acelasi care s-a aflat si la baza scenariului din 1982. Ridley Scott si-a exprimat dorinta de a-l aduce inapoi pe Harrison Ford in rolul lui Rick Deckard, considerat unul dintre cele mai enigmatice personaje din cariera actorului american.


Povestea filmului din 1982 il urmareste pe Rick Deckard, interpretat superb de Harrison Ford in si vanatoarea sa de androizi capabili sa se confunde cu oamenii. Replicantii, asa cum sunt numiti in film, trebuie eliminati cu orice pret.

 

 

 

Ridley Scott a fost fascinat de romanul lui Philip K. Dick, "Do Androids Dream of Electric Sheep", incat  a decis sa faca un film inspirat din povestea cartii. Roboti, androizi, masini care zboara, ploaie acida. La lansare, Blade Runner era considerat filmul care arata viitorul peliculelor SF si a schimbat cu totul fata cinematografiei. Imaginea Los Angeles-ul din 2019 cu care deschide filmul este una iconica pentru lumea filmului.Fara sa aiba mare succes in box-office, Blade Runner n-a fost un film cu mare priza la public. Dar, in timp  a reusit sa fie considerat o capodopera si printre filmele care a influentat cel mai mult cinematografia moderna.


Galerie foto


Modifică setările cookies