marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Harry Potter si Talismanale Mortii: Partea 2, filmul cu cele mai bune recenzii in 2011. Vezi care au fost cele mai apreciate filme

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 a mai reusit un succes, dupa ce a fost numit filmul cu cele mai bune recenzii din 2011 pe site-ul Rotten Tomateos.

Harry Potter si Talismanale Mortii: Partea 2, filmul cu cele mai bune recenzii in 2011. Vezi care au fost cele mai apreciate filme

 

 

Asa  cum si-a obisnuit publicul, site-ul Rotten Tomatoes, care aduna recenzii de film din toate publicatiile de specialitate straine, a oferit si in acest an premiul Golden Tomato, pentru filmele cu cele mai bune recenzii din 2011.
 

La a 13-a editie a acestor premii onorifice, ultimul film din cea mai profitabila franciza din istorie a iesit pe locul 1. Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 a avut un total de 273 de recenzii, din care 263 au fost pozitive si doar 10 negative. Acum, pe site, filmul a obtinut un scor de 96%. Pentru ca un film sa fie considerat fresh, procentul trebuie sa fie de minim 60%.


GALERIE FOTO Cele mai profitabile 20 de filme din 2011

 

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 a fost unul din cele mai apreciate filme din 2011, dar si din intreaga franciza. Fanii au fost extrem de entuziasmati, iar la final, filmul regizat de David Yates a facut cele mai mari incasari de anul trecut.
 

Iata care sunt filmele cu cele mai bune review-uri in 2011 pe Rotten Tomatoes
 

 

 

1.Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2


2. Moneyball


3. The Muppets




4. Drive



5. Hugo


6. Midnight in Paris


7. Mission Impossible: Ghost Protocol


8. Source Code

 

9. 50/50

 


10. Bridesmaids


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies