marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hayden Panettiere dezvaluie chinurile prin care trece dupa nastere: "Ma simt ca la 80 de ani si schiopatez"

Actrita Hayden Panettiere a nascut cu cateva saptamani in urma, insa perioada de recuperare mai dureaza. Daca in timpul sarcinii, declara ca greutatea foarte mare o apasa si ca simte ca ii pocnesc gleznele, acum actrita spune ca asteapta sa vada ce modificari va lasa pe corpul ei sarcina.

Hayden Panettiere dezvaluie chinurile prin care trece dupa nastere: Ma simt ca la 80 de ani si schiopatez

"Schiopatez. Inca incerc sa imi dau seama cum mi-a afectat corpul sarcina, cum s-a schimbat, ce e temporar si ce este permanent. Ma simt ca o femeie de 80 de ani, mi-e greu sa ma deplasez. Dar stiu ca nu voi mai arata la fel niciodata" a spus Hayden pentru Just Jared.

 

 

Aceasta a nascut o fetita, in urma cu cateva saptamani. Bebelusul, care a primit numele Kaya Kliciko, a avut la nastere greutatea de 3,5 kilograme si o lungime de 50,8 centimetri, precizeaza tabloidul american Us Weekly. Informatia a fost confirmata sambata de agentul de presa al actritei americane. in plus, cei doi parinti au dat o scurta declaratie pentru revista People in care au spus: "Suntem extrem de fericiti si de indragostiti!".

 

 

 

Acesta este primul copil atat pentru Hayden Panettiere, cat si pentru logodnicul ei, pugilistul Vladimir Kliciko, in varsta de 38 de ani. "Este foarte dulce, cred ca a fost destinul. Suntem foarte fericiti" a adaugat aceasta despre fetita lor.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies