marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Heath Ledger apare in ultimul trailer pentru The Dark Knight Rises. Filmul ar putea sa faca incasari de peste 158 de milioane de $ la debutul in SUA

The Dark Knight Rises si-a lansat ultimul trailer cu cateva zile inainte de ajungerea sa in cinematografe. In noile imagini apare si regretatul actor Heath Ledger (mort in 2008) care l-a interpretat pe Jokerul in The Dark Knight (2008).

Heath Ledger apare in ultimul trailer pentru The Dark Knight Rises. Filmul ar putea sa faca incasari de peste 158 de milioane de $ la debutul in SUA


Warner Bros. si Legendary Pictures aduc pe marile ecrane finalul epic al trilogiei lui Batman in regia lui Christopher Nolan.Au trecut 8 ani de cand Batman (Christian Bale) a disparut in noapte transformandu-se din erou in nelegiuit. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului general Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon (Gary Oldman) au crezut ca este binele tuturor.


Pentru o perioada activitatea criminala din Gotham City a fost zdrobita datorita Legii Dent. Insa totul se va schimba odata cu sosirea lui Catwoman (Anne Hathaway),  o femeie sireata cu un plan misterios.


Mult mai periculoasa este insa aparitia lui Bane (Tom Hardy), un terorist mascat si nemilos care-l scoate pe Bruce Wayne din autoexil. Insa chiar si costumat in Batman, Cavalerul Negru risca sa nu fie un rival pe masura lui Bane.

The Dark Knight Rises care se va lansa pe 20 iulie in SUA are sanse sa ajunga filmul cu cel mai bun debut ca incasari pentru o pelicula 2D. Primele estimari conduc catre o cifra de peste 158 de milioane de $ incasari in primul weekend pe teritoriul nord american. 


Cea de-a doua parte a trilogiei - The Dark Knight lansata in 2008 a facut in primele 3 zile de lansare 158.4 milioane de dolari si este pe locul 3 in topul all time al filmelor cu incasari gigantice la debut dupa The Avengers (207.4 milioane de $) si Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2 (169,2 milioane de $). De mentionat este ca The Dark Knight Rises pleaca in competitia incasarilor cu un dezavanataj pentru ca nu este realizat in 3D, prin urmare pretul biletelor este mai mic.


The Dark Knight Rises regizat de Christopher Nolan, avand in distributie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, Tom Hardy si Michael Caine, va ajunge in cinematografe in Romania incepand cu 27 Iulie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies