marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Henry Cavill a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge: cum reactioneaza Superman dupa ce isi toarna o galeata cu gheata in cap

Toata planeta a acceptat provocarea Ice Bucket, asa ca Superman era obligat sa o faca. Henry Cavill a intrat si el in joc si si-a turnat nu una, ci mai multe galeti cu gheata in cap.

Henry Cavill a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge: cum reactioneaza Superman dupa ce isi toarna o galeata cu gheata in cap

 Imbracat in costumul lui Superman si ajutat de Amy Adams, colega sa de platou, cea care o joaca pe Lois Lane, Henry Cavill a intrat si el in randul celebritatilor care au participat la Ice Bucket Challenge. Clipul a fost postat pe Twitter de catre Zack Snyder, regizorul productiei Batman versus Superman: Dawn of Justice. Filmarile sunt in toi in acesta perioada.


Ben Affleck va fi Batman, iar Henry Cavill se intoarce in costumul lui Superman. Gal Gadot va fi Wonder Woman, iar Jesse Eisenberg il va juca pe Lex Luthor. Data lansarii a fost mutata de pe 6 mai 2016 pe 25 martie 2016, dupa ce Marvel a anuntat aceeasi data de lansare pentru Captain America: The Winter Soldier.


Producatorii au inceput deja munca, in Detroit. Filmarile vor continua in Africa si Pacificul de Sud. Titlul ar putea fi un indiciu pentru urmatoarea mare productie, Justice League, de care se va ocupa tot regizorul Zack Snyder, care a regizat Man of Steel si acum Batman versus Superman: Dawn of Justice.

 

 


 



Modifică setările cookies