marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Her, cel mai straniu film al anului? Joaquin Pheonix se indragosteste de computerul sau in primul trailer pentru pelicula regizata de Spike Jonze

Primul trailer pentru Her este fascinant si straniu in acelasi timp. Joaquin Pheonix se indragosteste de un program digital, a carui voce este Scarlett Johansson.

Her, cel mai straniu film al anului? Joaquin Pheonix se indragosteste de computerul sau in primul trailer pentru pelicula regizata de Spike Jonze

 

 

Regizorul din spatele productiei Being John Malkovich promite sa uimeasca din nou cu un film cel putin straniu. Her aduce in  prim plan o poveste de dragoste neobisnuita, intre un barbat singuratic, care incepe sa aiba sentimente pentru un program digital, care ar trebui sa il ajuta sa isi organizeze ziua. Insa, cand programul are vocea lui Scarlett Johansson, este de inteles de ce barbatul incepe sa fie curios.


 

 

Joaquin Pheonix joaca rolul principal, iar din distributie mai fac parte actrite ca Scarlett Johansson, Olivia Wilde, Rooney Mara si Amy Adams. Rooney Mara va juca rolul fostei sotii, in timp ce Amy Adams va fi confidenta lui, iar Olivia Wilde va fi o femeie frumoasa pe care o intalneste la un blind date.

 

 

 

Theodoare (Joaquin Pheonix) un scriitor singuratic, dezvolta o relatie stranie cu un sistem de operare (voce Scarlett Johansson) creat pentru a-i indeplini nevoile zilnice. Acesta ajunge sa se indragosteasca in final de program.  Her este regizat de Spike Jonze si are o distributie formata din nume ca Joaquin Pheonix, Scarlett Johansson, Amy Adams, Olivia Wilde si Rooney Mara. Filmul se va lansa in cinematografele din SUA pe 20 noiembrie 2013.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies