marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hercules: 50 de persoane au fost concediate de pe platouri dupa ce au postat imagini cu Dwayne Johnson de la filmari

O parte dintre angajatii pe platourile de filmare de la Hercule au fost concediati dupa ce au postat fotografii cu Dwayne Johnson in timpul filmarilor, scrie The Guardian.

Hercules: 50 de persoane au fost concediate de pe platouri dupa ce au postat imagini cu Dwayne Johnson de la filmari


In prezent, echipa de filmare se afla la Budapesta. Insa, o parte dintre angajatii care lucreaza pentru aceasta productie au fost concediati la scurt timp dupa ce au facut poze fostului wrestler Dwayne Johnson in costumul lui Hercules. Producatorii au facut numeroase eforturi pentru a nu dezvalui tinuta actorului din pelicula.
 

"As spune ca aproximativ 50 de persoane au fost concediate, toate acestea fiind parte din echipa de productie si incercand sa strecoare poze de pe platourile de filmare. Exista o intelegere in privinta acestui lucru", a declarat the Rock. Cu toate acestea, echipa de productie a fost de acord  si ik-au permis lui Johnson sa posteze frecvent pe Twitter imagini cu personajul sau in timpul filmarilor. Fiind un utilizator activ de retele de socializare, the Rock a declarat faptul ca a fost nevoit sa duca munca de convingere pentru ca studiourile sa-i permita acest lucru.

 

 

 

"Le-am spus ca tot ce mi-as dori sa fac este sa aduc publicul si fanii intr-o calatorie de la inceputuri si pana la final, pentru ca este cu adevarat un proiect de suflet pentru mine. Asa ca din momentul in care am ajuns la Budapesta, am vrut sa-i duc intr-o calatorie in ceea ce priveste dieta mea sau antrenamentul meu. Multi m-au intrebat cum voi reusi sa fac asta, iar eu le-am raspuns sa aiba incredere in mine, fiindca voi reusi intr-un fel sau altul." a declarat actorul, conform The Guardian.

 

Filmul Hercules ii mai are in distributie pe Ian MacShane, John Hurt si Joseph Fiennes si este regizat de Brett Ratner. Eforturile acestei productii de proportii au durat mai bine de un deceniu, iar regizorul Brett Ratner a cautat persoana potrivita de acum 4 ani. Dwayne s-a antrenat 8 luni pentru a arata perfect si a continuat antremantele si pe durata filmarilor din Ungaria. Actorul a stat si ore intregi la machiaj pentru a-i fi aplicate barba si parul lung, dar a si petrecut multe ore la sala.  "Este incredibil, se trezea in fiecare dimineata la 4 si se ducea la sala cu orele." a spus producatorul Beau Flynn. "Apoi se ducea la machiaj si filmam toata ziua. Cam asta a fost programul lui timp de 90 de zile".

 

 

 

Starul este incantat de film, despre care spune ca trebuie sa fie emblematic pentru acest erou. "De la inceput, ne-am dorit ca acest film sa fie simbolic pentru Hercule. Stiu ca toti se vor uita si vor incerca sa gaseasca ceva in neregula", a mai declarat acesta.
 

 

 

Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule, fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege, Zeita Hera, mai tot timpul. Dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul, obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.

Filmul se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies