marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Rock se transforma in Hercule: "M-am nascut pentru acest rol". Imagini spectaculoase cu Dwayne Johnson din filmul asteptat de milioane de fani

Dwayne Johnson este unul dintre cei mai iubiti si populari actori ai momentului. Actorul reuseste de fiecare data sa impresioneze cu fizicul sau impunator si o face si in noile imagini din filmul Hercules.

The Rock se transforma in Hercule: M-am nascut pentru acest rol . Imagini spectaculoase cu Dwayne Johnson din filmul asteptat de milioane de fani

USA Today a publicat doua noi imagini din super productiaq Hercules, care intra in cinematografele din SUA pe 25 iulie.  In una dintre scene, The Rock apare legat de niste pietre uriase. "Acea scena il arata pe Hercule cum rupe lanturile si devine semi-zeu, asa cum a fost nascut. Se vede ca tip din toate puterile << Eu sunt Hercule>>. De fiecare data, ma fortam atat de mult ca mi se facea rau dupa scena. Dar in acel moment am crezut ca asta e rolul pentru care m-am nascut." a spus Dwayne Johnson pentru USA Today.


Dupa cum arata, starul de 41 de ani este intr-adevar potrivit pentru Hercule. Inca de mic, acesta a fost atras de povestea mitica a semi zeului, iar statura impozanta il transforma in unul dintre putinii actori care chiar l-ar putea juca.

 

Eforturile acestei productii de proportii au durat mai bine de un deceniu, iar regizorul Brett Ratner a cautat persoana potrivta de acum 4 ani. Dwayne s-a antrenat 8 luni pentru a arata perfect si a continuat antremantele si pe durata filmarilor din Ungaria. Actorul a stat si ore intregi la machiaj pentru a-i fi aplicate barba si parul lung, dar a si petrecut multe ore la sala. "Este incredibil, se trezea in fiecare dimineata la 4 si se ducea la sala cu orele." a spus producatorul Beau Flynn. "Apoi se ducea la machiaj si filam toata ziua. Cam asta a fost programul lui timp de 90 de zile".


Dwayne Johnson
este incantat de film, despre care spune ca trebuie sa fie emblematic pentru acest erou. "De la inceput, ne-am dorit ca acest film sa fie simbolic pentru Hercule. Stiu ca toti se vor uita si vor incerca sa gaseasca ceva in neregula".

 

 

Una dintre cele mai impresionante scene din film este cea in care el poarta pe cap o blana de leu si conduce o armata de 1000 de soldati. "Ecranele verzi si efectele speciale sunt fantastice. Dar eu ma simt cel mai bine cand sunt alaturi de oameni si filmam scenele de lupta, atunci e ce

In ianuarie, a fost lansat primul film despre Hercule, Hercules: The Legend Begins, cu Kellan Lutz in rolul eroului, insa a fost un esec de proportii, atat ca incasari, dar si in randul cinefililor, care nu l-au primit deloc bine.

 

 

Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies