marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hercules: The Thracian Wars: Dwayne Johnson a publicat o fotografie cu decorul impresionant in care se filmeaza productia

Dwayne Johnson continua filmarile pentru Hercules: The Thracian Wars si nu ezita sa-si tina la curent fanii cu imagini si clipuri noi cu evolutia acestora.

Hercules: The Thracian Wars: Dwayne Johnson a publicat o fotografie cu decorul impresionant in care se filmeaza productia


Dupa o serie de fotografii in care se lauda cu pachetele de muschi, starul francizei Fast and Furious a postat o poza cu decorurile impresionante in care se filmeaza productia.


"Este unul dintre cele mai uimitoare platouri de filmare pe care am avut ocazia sa lucrez. Sunt onorat sa interpretez acest rol", a scris Dwayne Johnson pe contul personal de twitter.

 


Pe langa imaginile de decor, actorul a publicat si fotografii in care apare in diferite ipostaze, statura lui impozanta fiind atractia principala a acestora.

 

Noul film va urmari povestea din romanul de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars, creat de Steven Moore si Admira Wijaya. Regizorul Brett Ratner va avea la dispozitie un scenariu scris de Ryan Condal.

 

Cand regele Traciei ii cere lui Hercule si tovarasilor lui sa-i antreneze armata pentru a deveni cat mai puternica, acesta nu poate rezista in fata ideii de sange si razboi. Insa luptele il determina sa constientizeze ca este departe de eroul care a fost candva.

 

 

Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.


Hercules: The Thracian Wars se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Ian McShane si Joseph Fiennes.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies