marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hercules: Un nou clip in care Dwayne Johnson isi arata muschii a acaparat milioane de fani. Cum arata The Rock dupa cea mai impresionanta transformare din cariera

Un obisnuit al comediilor, Brett Ratner reuseste sa prezinta o noua latura cu ajutorul productiei Hercules, in care Dwayne Johnson se transforma in celebrul erou mitologic.

Hercules: Un nou clip in care Dwayne Johnson isi arata muschii a acaparat milioane de fani. Cum arata The Rock dupa cea mai impresionanta transformare din cariera


La cateva zile dupa lansarea primului trailer oficial, producatorii au oferit publicitatii un clip de 44 de secunde in care sunt prezentate imagini concludente despre amploarea oferita personajului, dar si a intregii productii.


Fara sa apara inca reactii oficiale, nu putini sunt criticii care si-au format o parere despre cel de-al doilea film al anului in care apare in prim plan Hercule, majoritatea acestora considerand ca productia in care joaca Dwayne Johnson va depasi cu mult insuccesul pe care l-a avut The Legend of Hercules, unde Kellan Lutz a fost actorul principal.



Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.



Eforturile acestei productii de proportii au durat mai bine de un deceniu, iar regizorul Brett Ratner a cautat persoana potrivta de acum 4 ani. Dwayne s-a antrenat 8 luni pentru a arata perfect si a continuat antremantele si pe durata filmarilor din Ungaria. Actorul a stat si ore intregi la machiaj pentru a-i fi aplicate barba si parul lung, dar a si petrecut multe ore la sala. "Este incredibil, se trezea in fiecare dimineata la 4 si se ducea la sala cu orele." a spus producatorul Beau Flynn. "Apoi se ducea la machiaj si filmam toata ziua. Cam asta a fost programul lui timp de 90 de zile".


Dwayne Johnson este incantat de film, despre care spune ca trebuie sa fie emblematic pentru acest erou. "De la inceput, ne-am dorit ca acest film sa fie simbolic pentru Hercule. Stiu ca toti se vor uita si vor incerca sa gaseasca ceva in neregula".


Hercules se va lansa in SUA pe 25 iunie 2014. Din distributie mai fac parte Rufus Sewell, Ian McShane si Joseph Fiennes.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies