marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hodor din Game of Thrones vine in Romania: actorul Kristian Nairn va fi prezent la East European Comic-Con, la Romexpo

Actorul Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor din serialul HBO "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", va veni in Romania la cea de-a treia editie a East European Comic Con, care se va desfasura intre 8 si 10 mai, la complexul Romexpo din Bucuresti.

Hodor din Game of Thrones vine in Romania: actorul Kristian Nairn va fi prezent la East European Comic-Con, la Romexpo

La randul sau un mare fan al universului benzilor desenate si al genurilor SF, fantasy si horror, Kristian Nairn va avea multe impresii si povesti de impartasit cu publicul, in afara rolului lui Hodor, fiind o persoana foarte deschisa si vorbareata.

 


Hodor s-a remarcat in "Urzeala tronurilor" prin candoare si devotament fata de familia Stark, fiind protectorul lui Bran Stark si al fratelui sau, Rickon, dupa asaltul asupra Winterfell. Despre experienta interpretarii lui Hodor, Kristian Nairn a marturisit ca el insusi a suferit de deficiente de auz in copilarie, iar modul in care reusea sa ii inteleaga pe cei din jur l-a pregatit pentru rolul din "Game of Thrones".

 

 

"Spre deosebire de carti, acolo unde emotiile lui Hodor sunt descrise printr-un singur cuvant sau situatie, apeland mai mult la imaginatia cititorilor, eu am o calitate in plus: limbajul corpului. In copilarie am avut deficiente de auz si, adesea in scoala, inainte de vindecare, am fost nevoit sa imi dau seama de context si de emotiile oamenilor, privindu-le atent fetele si limbajul corpului. Experienta mea personala mi-a oferit cele mai bune calitati pentru a juca rolul lui Hodor", a declarat actorul. In plus, actorul de origine irlandeza este si DJ, cunoscut sub numele de Revvlon.


La East European Comic Con, timp de trei zile, in perioada 8-10 mai, Romexpo va gazdui o lume a serialelor, filmelor, benzilor desenate si jocurilor video si de a interactiona cu actori internationali si celebritati din zona online.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies