marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Game of Thrones: doua personaje indragite de fani nu vor aparea in sezonul 5. Ce se intampla cu ele

Fanii serialului Game of Thrones vor avea parte de o surpriza neplacuta in sezonul 5. Doua personaje indragite de fani vor disparea din serial.

Game of Thrones: doua personaje indragite de fani nu vor aparea in sezonul 5. Ce se intampla cu ele

Conform celor de la The Verge, Hodor si Bran Stark nu vor mai face parte din poveste incepand cu sezonul 5.  Actorii Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) si Kristian Nairn (Hodor) vor parasi echipa Game of Thrones.


Kristian Nairn, actorul de 38 de ani cunoscut pentru rolul gigantului Hodor, care are o singura replica in serial, dar o prezenta extraordinara, a povestit intr-un interviu pentru Yahoo care este soarta personajului sau in popularul serial. "Hodor si Bran au un hiatus de un an si vor lipsi din sezonul 5 si imi imaginez ca povestea noastra e pe sfarsite in carti. Asa ca voi profita de acest an sa calatoresc in jurul lumii cu proiectele muzicale" a spus actorul.

 

 


Putini stiu ca Kristian Nairn, gigantul de 2 metri din Game of Thrones, este, in realitate, DJ. El se afla in acest moment in turneu, in Australia, acolo unde sustine showul Rave of Thrones - o serie de petreceri tematice pentru cei mai infocati fani ai serialului. El este DJ rezident la un bar din Belfast de mai bine de 10 ani si are o cariera variata.

 

 

Ramane de vazut ce vor decide producatorii cu soarta celor doua personaje si daca fanii le vor revedea in sezonul 6. Game of Thrones revine pe micile ecrane din SUA anul viitor, in aprilie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies