marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hollywood 2012: cele mai frumoase 11 momente ale anului

In fiecare an, vedetele reusesc sa straluceasca pe covorul rosu cu aparitiile lor, iar 2012 n-a fost mai prejos. De la tinutele deosebite ale lui Kristen Stewart si pana la aparitiile de senzatie ale lui Anne Hathaway sau Jennifer Lawrence, in acest an starurile de cinema au avut prezente de vis pe covorul rosu.

Hollywood 2012: cele mai frumoase 11 momente ale anului

 

GALERIE FOTO  Vezi aici cele mai frumoase momente ale actritelor pe covorul rosu in 2012

 

Rooney Mara, actrita din The Girl With The Dragon Tattoo, a demonstrat ca poti fi stilata si eleganta chiar daca ai trecut printr-o transformare radicala. Actrita a imbratisat cu succes noul look - s-a tuns scurt si s-a vopsit bruneta - si a impresionat cu tintuele ei, devenind o rasfatata a specialistilor in moda.

Anne Hathaway a lansat o noua moda in SUA dupa ce s-a tuns scurt pentru rolul din Mizerabilii. Actrita  a ales sa se tunda chiar la filmari, in timp ce turna scena respectiva pentru a fi cat mai credibila. Desi i-a fost greu sa renunte la parul lung, Anne a stiut de fiecare data sa se imbrace si sa-si poarte noau coafura astfel incat sa atraga toate privirile.


Kristen Stewart este intotdeauna in centrul atenmtiei,. insa anul acesta actrita  a ales rochii mult mai mature, provocatoare si extravagante in timpul turneului de promovare al ultimului film Twilight, Breaking Dawn - Part 2, dar si pentru noul ei film On The Road. Desi a avut si o perioada mai putin nefericita si s-a ascuns de ochii lumii cand s-a iscat scnadalul de infidelitate, dupa ce actrita l-a inselat pe Robert Pattison, Kristen a revenit pe covorul rosu in forta.

 

Emma Stone a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrite. Schimbarea de look pentru blockbusterul; The Amazing Spider-Man a fost senzationala si a fost pusa pe lista celor mai bine imbracate femei din lume. Pentru promovarea filmului The Amazing Spider-Man, actrita de 23 de ani a schimbat 20 de tinute spectaculoase.



Keira Knightley
ne-a adus putin din atmosfera de alta data in Anna Karenina. Coafura si hainele din secolul XIX par sa i se potriveasca  de minune actritei britanice, iar in Anna Karenina actrita schimba o sumedenie de rochii superbe. Keira a impresionat si pe covorul rosu cu eleganta ei, fiind intotdeauna o prezenta placuta la toate evenimentele.
 

O alta actrita care a cucerit pe toata lumea in acest an a fost Jennifer Lawrence. Aparitia ei de la Fesitvalul de Film de la Toronto i-a lasa masca pe multi. Actrita a uimit cu schimbarea ei de look, mult mai matur si sexy. Scarlett Johansson a oferit si ea un moment de frumusete in 2012, insa unul clasic, folosindu-se de o alta imagine iconica. "Blona lui Hitchcock", cum i-a spus presa straina, a impresionat cu transformarea ei in Janet Leigh.

 

Vezi aici cele mai frumoase momente ale actritelor pe covorul rosu in 2012


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies