marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Partea urata a Hollywood-ului: cele mai scandaloase momente ale actorilor in 2012

Scandaluri, numeroase despartiri si divorturi, gafe pe covorul rosu au marcat anul 2012 in lumea celebritatilor internationale. Insa, probabil cea mai intens mediatizata vedeta a anului a fost Kristen Stewart.

Partea urata a Hollywood-ului: cele mai scandaloase momente ale actorilor in 2012

 

1. Kristen Stewart a creat scandalul anului in showbiz. E ingrozitor daca esti iubit si urat in acelasi timp a marturisit cea mai bine platita actrita din lume in 2012. La 22 de ani, tanara actrita, vedeta unei francize extrem de populare, le are pe toate. Un moment de indiscretie insa a costat-o. Kristen Stewart a fost surprinsa inselandu-l pe Robert Pattinson in luna iulie, cu Rupert Sanders, regizor cu 19 ani mai mare decat ea, casatorit si tata a doi copii. Dupa ce si-a cerut public scuze si s-a impacat cu Robert, cu care forma un cuplu de 3 ani, actrita a infruntat publicul in turul de promovare al finalului Twilight: Breaking Dawn – Part 2. Ce faci cand dai cu bata in balta si esti prins? Daca esti actrita din Twilight, iti ceri scuze, pui capul in pamant si iti faci munca, chiar daca acest lucru te va expune in fata multor persoanecare au petrecut vara urmarindu-te pas cu pas si criticandu-ti fiecare miscare. Actrita a trecut cu brio peste scandal.

 

 


2. Tom Cruise, in varsta de 50 de ani, a fost "lasat masca" de decizia lui Katie Holmes de a divorta in aceasta vara. In luna mai, Cruise vorbea despre relatia "foarte speciala" pe care o are cu Katie Holmes, cu 16 ani mai mica decat el - insa 5 luni mai tarziu, Katie l-a parasit in timp ce el filma in Islanda si nu stia nimic. Katie a cerut custodie unica asupra copilului cuplului, Suri, in varsta de sase ani, si ca micuta sa locuiasca cu ea. Imaginea actorului a avut de suferit. Unul dintre motivele despartirii, care a fost frecvent notat de presa, este obsesia lui Tom Cruise pentru scientologie numita si religia Hollywood-ului, Tom Cruise fiind un pasionat promotor al ei. In urma divortului de Tom Cruise, Katie Holmes nu a primit decat 400.000 de dolari pe an pentru ingrijirea fetitei lor, Suri.

 

 


3.Anne Hathaway este cu siguranta una dintre actritele momentului, insa nu a fost prea inspirata in alegerea tinutei de la premiera filmului Mizerabilii. Actrita a fost fotografiata fara lenjerie intima intr-un moment in care cobora din masina intr-o rochie cam neortodoxa. Imaginile au deranjat-o enorm de actrita in varsta de 30 de ani. "Imi pare rau ca traim intr-o societate care este atat de permisiva sexual cu oamenii care nu-si dau acordul. Este foarte trist cand o persoana surprinde un moment vulnerabil al altei persoane si in loc sa stearga acea imagine, o vinde. Asta ma duce cu gandul la Mizerabilii si la personajul meu: o femeie obligata sa se prostitueze ca sa-si creasca copilul...” a declarat actrita.


4. Angus T Jones: aproape toata lumea il stie pe Jake din Doi Barbati si Jumatate. Pentru presa americana este un actor retras, inteligent si care fuge de lumina reflectoarelor. Asa ca tanarul de 19 ani, Angus T. Jones, a uimit acum o luna pe toata lumea cu un atac neasteptat la adresa serialului in care joaca intr-un clip postat pe un site religios. "Va rog sa nu va mai uitati la acest serial care va umple capul cu mizerii. Oamenii il numesc entertainment. Verificati care sunt efectele televiziunii asupra creierului si va asigur ca veti lua o decizie in legatura cu ce vedeti la televizor" a declarat actorul care si-a cerut scuze pentru afirmatiile facute. Actorul nu a mai aparut in ultimele episoade din serial iar relatia sa cu producatorii este tensionata.

 

 

 

 

5. Scarlett Johansson si Mila Kunis. Pozele nud nu se tin pe telefonul mobil. Aceasta este lectia invatata de Scarlett Johansson si Mila Kunis. Cea mai afectata a fost insa Scarlett Johansson, in varsta de 26 de ani, ale carei poze nud au facut inconjurul internetului dupa ce un hacker i-a spart telefonul. "Acele poze sunt vechi, cred ca au trei ani cel putin. I-am trimis pozele sotului meu (Ryan Reynolds) pe vremea cand inca eram casatoriti. Nu vad nimic gresit in asta. Nu e ca si acum as face un film porno, desi nu e nimic gresit nici in asta." a explicat frumoasa actrita care a stiut cum sa iasa cu fruntea sus dintr-o situatie jenanta. Hakerul a primit 10 ani de inchisoare pentru fapta sa.

 


 

6. Lindsay Lohan a avut un an 2012 al rusinilor: dupa problemele privind consumul de alcool si de droguri, actrita a fost arestata in acest an pentru ca a condus beata, a lovit usor un barbat cu masina si a fugit de la locul faptei si a fost din nou arestata la New York, dupa o altercatie cu o femeie, ce a avut loc intr-un club din Manhattan. Si cu toate astea, tanara de 26 de ani a mai suferit o umilinta. Pelicula in care Lohan o interpreteaza pe legendara Elizabeth Taylor a fost dezamagitoare - o spun majoritatea recenziilor. Unii critici au infierat dur prestatia lui Lohan, pe care au numit-o “jalnica”.

 


 

7. John Travolta s-a luptat ani la rand cu acuzatiile ca este un homosexual nedeclarat. In luna mai, starul devenit celebru cu filme ca Saturday Night Fever, Grease si Pulp Fiction a fost dat in judecata de un maseur a carui identitate nu a fost dezvaluita, care sustinea ca actorul american l-a agresat sexual in timpul unei sedinte de masaj ce a avut loc in ianuarie, intr-o camera din Beverly Hills Hotel. Maseurul solicita daune in valoare de 2 milioane de dolari. La cateva zile un al doilea maseur venea cu aceleasi acuzatii iar presa nu era deloc blanda cu vedeta acuzata ca duce o viata dubla de 35 de ani.
 

 

 

8. Halle Berry: actrita se cearta de cativa ani ca la usa cortului cu fostul ei iubit, top modelul canadian Gabriel Aubry, pentru fetita lor Nahla. In acest an lucrurile au devenit insa extrem de violente dupa ca Aubry, si actualul ei partener de viata, Olivier Martinez, s-au batut, de Ziua Recunostintei, langa casa actritei americane. Cei doi barbati au iesit destul de sifonati din incaierare, plini de sange si vanatai.
 

 

 

9. Amanda Bynes, fosta vedeta a postului Nickelodeon a fost si ea atinsa de partea neagra a celebritatii. Actrita de 26 de ani a fost acuzata pentru lovire si fuga de la locul accidentului, a fost prinsa la volan beata, cu permisul suspendat si si-a recunoscut dependenta de droguri internandu-se intr-o clinica de dezintoxicare. Actrita risca un an de inchisoare, insa a ajuns la o intelegere cu cele doua victime pe care l-a lovit si a scapat de acuzatii.

 

10. Johnny Depp si Vanessa Paradis. Cele doua vedete au decis sa se desparta desi erau impreuna de 14 ani si aveau doi copii. Tanara actrita Amber Heard a intrat in atentia presei ca fiind cea care a distrus relatia solida a actorului cu mama copiilor sai. Depp a acceptat sa-i plateasca 156 de milioane de dolari. Alaturi de Cruise Holmes, aceasta este una dintre cele mai surprinzatoare despartiri ale anului.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies