marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hollywood-ul face un nou film despre Invierea lui Iisus: povestea va urmari cele 40 de zile petrecute de Hristos pe Pamant dupa ce a inviat

Invierea lui Iisus va fi relatata intr-un thriller produs la Hollywood, in care cineastul Kevin Reynolds va prezenta evenimentele din timpul celor 40 de zile petrecute de fiul lui Dumnezeu pe pamant dupa ce a inviat din morti, descrise din punctul de vedere al unui centurion roman ateu.

Hollywood-ul face un nou film despre Invierea lui Iisus: povestea va urmari cele 40 de zile petrecute de Hristos pe Pamant dupa ce a inviat

 

 


Cineastul Kevin Reynolds, regizorul unor filme precum "Robin Hood, printul hotilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Waterworld - Lumea apelor" (1995), "Contele de Monte Cristo" (2002) si al miniseriei TV "Hatfields & McCoys" (2012), intentioneaza sa produca acest film sub forma unui thriller, relateaza lefigaro.fr.


Potrivit Evangheliilor, Iisus a fost readus la viata de Dumnezeu, la trei zile dupa ce a murit, si a petrecut 40 de zile pe pamant inainte de a se ridica la ceruri.


Povestea este relatata din punctul de vedere al unui soldat roman care nu acorda religiei nicio importanta. El este somat de Pilat din Pont (omul care a ordonat crucificarea lui Iisus) sa conduca o ancheta despre aceasta inviere misterioasa si sa gaseasca trupul disparut al Mantuitorului.

 

Centurionul se intalneste cu apostolii, martorii intoarcerii din morti a lui Hristos, si cu alte personaje istorice sau biblice. In timp ce conduce acea ancheta, credintele sale se vor schimba.

 


Potrivit companiei de productie cinematografica LD, acest proiect cinematografic se inscrie in acelasi registru din care face parte pelicula "Gladiatorul", regizata de Ridley Scott, cu Russell Crowe in rolul principal, agrementat cu o tusa mistica.

Distributia filmului este deocamdata necunoscuta, insa Kevin Reynolds obisnuieste sa lucreze cu actorul Kevin Costner. Impreuna, ei au turnat filmele "Robin Hood, printul hotilor/ Robin Hood: Prince of Thieves", "Waterworld - Lumea apelor" si miniseria TV "Robin Hood, printul hotilor/ Robin Hood: Prince of Thieves". Potrivit jurnalistilor americani, Kevin Costner, prea batran pentru a-l juca pe Iisus, ar putea interpreta in acest film rolul Pilat din Pont.

 


Ca toate filmele cu tematica religioasa, noul film, al carui titlu este "Ressurection", risca sa genereze polemici aprinse. Povestea lui Mesia transpusa pe marele ecran a fost intotdeauna o chestiune delicata. Mel Gibson, cu filmul sau "Patimile lui Hristos/ The Passion of the Christ" (2004), si Martin Scorsese, cu filmul sau "Ultima ispita a lui Iisus/ The Last Temptation of Christ" (1988), pot depune marturie in acest sens. Ambele filme au declansat furia mai multor grupuri crestine si a liderilor catolici la scurt timp dupa ce au fost lansate.


Sursa: Mediafax.ro


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies