marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hollywood-ul s-a mutat la Paris: starurile cu cele mai spectaculoase aparitii la Paris Fashion Week

Saptamana aceasta, cele mai mari staruri "au fugit" din Cetatea Filmului si s-au mutat la Paris, acolo unde are loc unul dintre cele mai spectaculoase si elegante evenimente din lumea modei: Paris Fashion Week. De la Jennifer Lawrence si pana la Charlize Theron, unele dintre cele mai celebre si iubite actrite din lume au impresionat cu tinutele extravagante.

Hollywood-ul s-a mutat la Paris: starurile cu cele mai spectaculoase aparitii la Paris Fashion Week

GALERIE FOTO Cele mai tari aparitii la Paris Fashion Week 2014

 

Charlize Theron a furat toata atentia la bratul iubitului ei, actorul Sean Penn. Actrita de 38 de ani a aratat incredibil intr-o rochie scurta aurie si machiata natural. Cei doi au aratat impecabil unul langa celallat si au stat in primul rand pentru a urmari cele mai noi creatii ale celebrelor case de moda.

 

 

 

La fel de spectaculoase au fost si Jennifer Lawrence sau Emma Watson. Cele doua actrite, care au dat nastere pe ecrane celebrelor personaje Katniss Everdeen si Hermione, s-au intalnit pentru prima data si au oferit momentul saptamanii, cand Jennifer Lawrence i-a acoperit fata cu palma colegei sale. Tinere si iubite de milioane de fani, cele doua vedete sunt unele dintre actritele care dau tonul la Hollywood in materie de vestimentatie.

 

Alte vedete care au atras atentia cu tinutele lor au fost Marion Cotillard, Jennifer Lopez, Nina Dobrev, Jared Leto, Kristen Stewart, Lily Collins.

 

 

Nina Dobrev

 

Karl Lagerfeld si Jared Leto

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies